Wervingspakketten

Onze unieke opmaak en mix aan factoren zorgt voor een zo hoog mogelijke visibiliteit van de vacature. Uit ervaring blijkt immers dat een combinatie aan verschillende wervingskanalen de sleutel tot succes blijkt. Actief relevante profielen benaderen, hen persoonlijk aanspreken en hen met onze technische expertise overtuigen van jouw vacature. 

Wervende teksten

We maken duidelijke aantrekkelijke vacatures op op basis van de intake. Hierbij staan we stil bij de persoonlijkheid, nodige competenties, arbeidsomstandigheden...  

Publicatie  

Uiteraard willen we de actief zoekenden werkzoekenden bereiken. Hiervoor publiceren we op de traditionele kanalen waarbij we ervoor zorgen dat jou vacature ertussenuit springt. 

Mailactie op bestand

We mailen alle (actief en latent zoekende) kandidaten die voldoen aan de vooropgestelde criteria met een mail in look and feel van jouw bedrijf. 

Belactie 

Een selectie van de meest passende profielen contacteren we telefonisch, op privégegevens en na de kantooruren.  

Sociale media: Facebook - Instagram

We publiceren de vacature heel gericht op Facebook en Instagram. Onze experts target de juiste doelgroep voor maximale respons.

LinkedIn

Naast een jobposting, spreken we ook kandidaten aan die voldoen aan het vooropgestelde profiel via Inmails. 

Aanbod wervingspakketten

Voor elke vacature starten we met een nieuw wervingspakket. Meer dan 2 vacatures die je wenst in te vullen? Contacteer ons voor een pakket op maat! 

Categorieën

Extra's

Je kan elk wervingspakket aanvullen met leuke extra's om je pakket op maat te bestellen.

Categorieën

Privacyverklaring