Wervingsbeleid

DOELSTELLING

"De huidige instroomkanalen brengen te weinig geschikte kandidaten aan, er is nood aan wervingsacties en een gestructureerd wervingsbeleid maar een gebrek aan tijd om dit met de huidige bezetting te realiseren."

AANPAK

Werving

 • Intake + voorbereiding op wervingsacties
 • Opstart en uitwerken van prioritaire wervingsacties
 • LinkedIn actie (optie)
 • Referral recruitment (optie)
 • Social media uitwerken (optie)
 • Periodieke jobmomenten (optie)

Selectie

 • CV screening
 • Selectiegesprekken + afnemen van referenties
 • Administratie
 • Terugkoppeling interimkantoren
 • Afnemen assessments (optie)

Praktisch

Keuze tussen 3 systemen:

 1. Geen gebruik maken van het Auxilios-bestand
 2. Betalen per actie
 3. Betalen per effectieve opstart

Alle prestaties worden in principe in regie aangerekend.

(Uitzonderingen hierop zijn licentiekost assessment, publicatie op betalende media of websites, betaling van een mini-fee in systeem 3)


Contacteer ons voor meer info


Referenties

Ontdek onze tevreden inhouse-klanten

Kora De Wulf

HR Manager, RPC BPI GROUP

"Aanvankelijk zijn we de samenwerking met Auxilios gestart louter ter ondersteuning van de rekrutering en aanwerving van onze nieuwe medewerkers. Maar ze doen veel meer dan dat, met hun expertise begeleiden ze onze organisatie en onze leidinggevenden naar een kwalitatiever selectieproces en HR aanpak. Ze boeken resultaten en zorgen mee voor constructieve en proactieve veranderingen in onze 'people' organisatie."

Frank Vandeputte

CEO, Valtech Group

"Sedert enkele jaren doen we voor werving en selectie regelmatig beroep op de diensten van Auxilios. Auxilios slaagt er zeer goed in om kandidaten voor te stellen die goed passen in onze bedrijfscultuur. Als Auxilios ons meedeelt: "Deze kandidaat moet je echt zien!!!" dan weten we dat de kans zeer groot is dat deze kandidaat perfect past in ons bedrijf! Hierdoor is een echte vertrouwensband gegroeid tussen Auxilios en ons bedrijf."

Els Laureyns

HR Manager, MULDER Natural Foods nv

"Mulder is een producent van hoogkwalitatieve ontbijtgranen met internationale Private Label en B-2-B klanten. Snel groeiend, resultaatgericht en een no-nonsense cultuur. Auxilios biedt een brede en klare kijk op het bedrijf en reeds bestaande processen, een adviserende rol op verschillende HR domeinen (Quick wins en/of grotere projecten), verschillende consulenten met elk hun eigen expertise, een toegewezen consulent die past binnen de bedrijfscultuur en zich snel kan inleven in dossiers / het team, een professionele maar pragmatische aanpak met geregeld feedback en overleg."

Henk Corneillie

Managing Director, Delaere Engineering bvba

"Ik ben bijzonder tevreden van het werk dat Auxilios hier heeft gepresteerd ! Auxilios is er in geslaagd om enkele moeilijke vacatures in te vullen op niveau master en bachelor. Daarnaast was de samenwerking op zich ook top, Auxilios begreep goed wat we zochten en hoe onze bedrijfscultuur in elkaar zit en de communicatie tussen ons was heel goed."

Privacyverklaring