HR-Stagiair met drive en zelfstandigheid (m/v//x)

AUXILIOS bvba, gelegen in Roeselare, is een onafhankelijk HR-kantoor dat als externe personeelsdienst kmo's en grote bedrijven bijstaat in hun personeelsbeleid.

JOBINHOUD

Als stagiair word je ingeschakeld in onze HR-projecten en bied je mee ondersteuning bij zowel de klant als backoffice. Een groot deel van je stage zal binnen het luik werving en selectie liggen: opstellen van vacatureteksten, profielbepaling, onder begeleiding een sollicitatiegesprek afnemen en ondersteuning tijdens assessments. Ook rapporten opmaken, belacties en klantencontact zal een deel van je takenpakket zijn. Ook binnen ons project JOBexpo zal je een belangrijke rol spelen: meehelpen organiseren van onze beurzen, aanwezig zijn op onze beurzen, administratieve taken uitvoeren... Daarnaast is er ook een mogelijkheid om een analytisch project op poten te zetten.

Ons hoofdkantoor is in Roeselare maar door de diversiteit aan taken zijn de consultants heel vaak op de baan. De tewerkstelling zal dus zeker geen 5 dagen in Roeselare zijn, maar ligt verspreid over de regio's West- en Oost-Vlaanderen. Er wordt zoveel mogelijk gekeken naar de woonplaats van de stagiair om ondersteuning te bieden in taken in de eigen regio.

PROFIEL

  • Ben je in staat zelfstandig te werken?
  • Zit je vol van creatieve ideeën om eens andere paden te bewandelen en nieuwe wegen in te slaan?
  • Beschik je over een grote portie doorzettingsvermogen en initiatief?
  • Ben je in het bezit van een rijbewijs B en heb je bij voorkeur een eigen wagen?
  • Maar vooral: heb je heel veel zin om erin te vliegen?

Dan ben jij dé enthousiaste stagiair die wij zoeken!

AANBOD

Collegialiteit, vrijheid en verantwoordelijkheid zijn hier sleutelbegrippen. Je krijgt een waaier aan uitdagingen en taken waardoor je op korte termijn heel erg veel bijleert. Je wordt continu gechallenged en krijgt ruimte om te ondernemen!

Solliciteer nu!

Privacyverklaring