HR-Stagiair


📋 Hoe ziet jouw stage eruit bij Auxilios?

Tijdens deze stage krijg je de kans om deel uit te maken van onze boeiende HR-projecten en ondersteuning te bieden aan zowel klanten als backoffice-activiteiten. Als stagiair ben je vooral actief in de regio's Antwerpen en Limburg. Het grootste deel van je stage wordt je mee betrokken in het JOBexpo-seizoen, waar je actief zult bijdragen aan het succes van onze unieke sollicitatiebeurzen voor laatstejaarsleerlingen (6e en 7e jaar). Dit omvat prospectie, het verzorgen van sollicitatietrainingen en logistieke ondersteuning tijdens de beurs.

Daarnaast zal een deel van je stage gericht zijn op werving en selectie, waarbij je verantwoordelijk bent voor het opstellen van aantrekkelijke vacatureteksten, het gericht adverteren, het warm maken van kandidaten en andere relevante HR-taken. Bovendien krijg je de kans om soft skills-oefeningen te ontwikkelen en te integreren in onze trainingen en individuele begeleidingen.

📍 Locatie:

Hoewel ons hoofdkantoor zich in Roeselare bevindt, zal jouw stage zich hoofdzakelijk richten op de regio's Antwerpen en Limburg. We proberen zoveel mogelijk rekening te houden met jouw woonplaats om ondersteuningstaken in deze regio's te faciliteren.

🎯 Profiel:

Je bent in staat om zelfstandig te werken.

Creativiteit en de drang om nieuwe wegen in te slaan behoren tot je sterke punten.

Doorzettingsvermogen en initiatief zijn eigenschappen waar je in uitblinkt.

Je bent in het bezit van een rijbewijs B en idealiter beschik je over je eigen wagen.

Maar bovenal, je hebt een onstuitbare drive en bent klaar om te schitteren!


💼 Wat Wij Bieden:

Bij Auxilios hechten we veel waarde aan collegialiteit, vrijheid en verantwoordelijkheid. Je krijgt een breed scala aan uitdagende taken, waardoor je in korte tijd veel zult leren. Bij ons sta je voortdurend voor nieuwe uitdagingen en krijg je de ruimte om te ondernemen.

📧 Interesse?

Ben jij de enthousiaste stagiair die wij zoeken om onze dynamische wereld van HR te betreden? Stuur je CV en een korte motivatiebrief naar sofie.verdiere@auxilios.be.

Solliciteer nu!

Privacyverklaring