Selectietools

Stel, iemand lijkt in aanmerking te komen voor een volgende functie. Je wil graag weten of de persoon geschikt is voor de functie alsook op de noden van die persoon bij aanwerving. 

Typisch aan een assessment is dat verschillende testen, simulaties of rollenspelen samen gebracht worden om een zo volledig mogelijk beeld van de kandidaat te krijgen. Zo vormen we een beeld van de werkhouding, intelligentie, persoonlijkheid en ontwikkelmogelijkheden en stressbestendigheid van de kandidaat. Onze kwalitatieve assessments geven een grondig inzicht in het potentieel, de motivatie, de sterktes en de zwaktes van de kandidaat. Het onderbouwd advies helpt je de juiste beslissingen te nemen. 

Kies hieronder het assessment

(prijzen zijn incl. btw)

Individueel coachingstraject (optioneel) 

Gedurende 4 sessies van 2 uur gaan we verder in op de besproken werkpunten van de nieuwe medewerker. Observatie of praktijkoefeningen kunnen hierbij ook ingezet worden om vaardigheden in te oefenen of feedback over te geven. Na 4 sessies wordt er een persoonlijk ontwikkelingsplan opgesteld. Dit bevat volgende zaken:

  • Wat wil ik bereiken?
  • Hoe zal ik deze doelstelling bereiken?
  • Evaluatie van de doelstelling

Aan het einde van het traject wordt er met de persoon in kwestie en eventueel leidinggevende of HR manager geëvalueerd.

Tussendoor is er steeds de mogelijkheid om via telefoon of mail contact te houden om bepaalde situaties te bespreken.

Contacteer ons voor meer info

Privacyverklaring