Afname online testen Thomas International

Auxilios gebruikt de Thomas Functieprofiling om het gewenste werkgedrag in kaart te brengen voor elke functie. Bij aanvang lichten we het functieprofiel door om tijdens het assessment na te kunnen gaan of het gezochte profiel overeenstemt met het werkgedrag van de kandidaat. Deze online-tool biedt de mogelijkheid om in enkele klikken een duidelijk beeld te krijgen.

PPA analyse

Aan de hand van de online test Persoonlijke Profiel Analyse (PPA) die de kandidaat invult, krijgen we zicht op zijn DISC profiel. De factoren Dominantie, Invloed, Stabiliteit en Conformiteit bepalen hoe de kandidaat zich zal gedragen op het werk. Dit kan onmiddellijk vergeleken worden met het vooropgestelde DISC profiel dat werd ingevuld via Functieprofiling. We krijgen inzicht in de sterke punten en valkuilen, stijl van communiceren en de waarde voor de organisatie.

AIT analyse

Deze online in te vullen Algemene Integratie Test (AIT) geeft een objectief overzicht van de leerbaarheid of coachbaarheid van de kandidaat. Het resultaat verduidelijkt hoe nauwkeurig en snel de persoon is op vlak van redeneren, perceptiesnelheid, cijfersnelheid en precisie, woordbetekenis en ruimtelijk inzicht.

Kies een variant:

Vanaf 472,00 €

Privacyverklaring