HR projecten

Onze aanpak:

Nood aan versterking op HR, een zwangerschapsvervanging of iemand om tijdens de drukke periodes in te springen? Auxilios levert inhouse maatwerk op de HR-dienst. Hierbij streven we continu naar bijkomende meerwaarden op het vlak van het vinden en het inzetten van personeel. Vertrekkende vanuit een ruime praktijkervaring en een flexibele ingesteldheid vinden we altijd de oplossing die het best bij jullie bedrijf past. Hierbij wordt rekening gehouden met de hele HR-cirkel waarbij de consultant steeds terug kan vallen op de tools die door Auxilios uitgewerkt worden. Onze consultants zijn professionals die nauwkeurig geselecteerd worden. 

Een medewerker van Auxilios is op jullie bedrijf aanwezig op afgesproken momenten om aan verschillende hr-topics te werken vanuit jullie bedrijfscultuur. Zo kunnen we voor het projectwerk volledig onder het petje van de klant werken. We hebben verschillende consultants die jullie elk met hun expertise kunnen bijstaan.


We kunnen hierbij flexibel inspelen op de vraag van de klant:

 • een afgebakend project waarbij het aantal dagen op voorhand wordt vastgelegd.
 • inhouse ondersteuning tot 4 dagen per week (of meer indien meerdere consultants worden ingeschakeld) waarbij het aantal alsook de verdeling van de halve dagen in overleg te bespreken zijn, dit voor zowel kortere als langere opdrachten. 

Onze troeven

Flexibel

 • Onze consultants verplaatsen zich vlot over gans Vlaanderen 
 • Flexibele samenwerkingsvormen 

15 jaar ervaring

 • Onze ervaring en uitgebreid netwerk zorgen voor grotere kans op slagen 
 • Continuïteit en professionele HR

Tijdswinst 

 • Altijd mee met de laatste trends op HR  
 • Eenvoudige administratie

Pragmatische aanpak

 • Onze ondernemerschapsmentaliteit 
 • Persoonlijke aanpak en maatwerk
 • Inlevingsvermogen in jullie werksfeer
 • Sterke betrokkenheid 

Scherpe prijs/kwaliteit

 • Onze scherpe prijs/kwaliteit aanbieding
 • Zorgvuldig geselecteerde consultants die snel inzetbaar én ingewerkt zijn


Team

Doe je beroep op een consultant van Auxilios, dan doe je beroep op het hele Auxiliosteam. 
Mocht onze consultant uitvallen, zorgen wij voor een kwalitatieve backup

Referenties

Ontdek onze tevreden klanten

Jos Loridan

Algemeen directeur VTI Brugge

"Naar aanleiding van een WESP enquête ivm het psychosociaal welbevinden van het personeel zijn wij bij Auxillios gaan aankloppen. Er bleek doorheen heel de vzw een zeker wantrouwen tov de directie te bestaan. Communicatie bleek vaak een teer punt. Samen met Dirk, de zaakvoerder van Auxillios, werd er een langlopend trainingsprogramma voor directie en middenkader opgezet waarin de belangrijkste knelpunten aan bod kwamen en er tools aangereikt werden om mee aan de slag te gaan. Alle aspecten van HR beleid kwamen aan bod. Voor een aantal onder ons waren de DISC profielen een echte eyeopener, die tot meer begrip leidt waarom mensen totaal anders op dezelfde situatie reageren. En hoe je dus je benadering moet afstemmen op het profiel van de betrokken personen. Maar ook de modules burn-out en timemanagement waren zeer verrijkend en boden nieuwe inzichten."

Els Laureyns

HR Manager Mulder Natural Foods

"Mulder is een producent van hoogkwalitatieve ontbijtgranen met internationale Private Label en B-2-B klanten. Snel groeiend, resultaatgericht en een no-nonsense cultuur. Auxilios biedt een brede en klare kijk op het bedrijf en reeds bestaande processen, een adviserende rol op verschillende HR domeinen (Quick wins en/of grotere projecten), verschillende consulenten met elk hun eigen expertise, een toegewezen consulent die past binnen de bedrijfscultuur en zich snel kan inleven in dossiers / het team, een professionele, maar pragmatische aanpak met geregeld feedback en overleg."

Privacyverklaring