Consultant                  HR-projecten (m/v/x)

AUXILIOS bvba, gelegen in Roeselare, is een onafhankelijk HR-kantoor dat als externe personeelsdienst
kmo's en grote bedrijven bijstaat in hun personeelsbeleid. Voor de uitbouw van onze team zoeken wij een enthousiaste consultant HR projecten (m/v/x) voor de regio West- en Oost-Vlaanderen:

JOBINHOUD

  • Ben je op zoek naar een boeiende functie bij diverse klanten?
  • Heb je een generalistische HR-instelling?

Dan is de rol van HR-consultant voor projecten bij Auxilios precies wat je zoekt!

AUXILIOS bvba, gevestigd in Roeselare, is een onafhankelijk HR-kantoor dat als externe personeelsdienst kmo's en grote bedrijven ondersteunt in hun personeelsbeleid. Om ons team te versterken, zijn we op zoek naar een gedreven HR-consultant (m/v) met minimaal 5 jaar ervaring.

In deze functie werk je samen met verschillende groeiende bedrijven, voornamelijk in West- en Oost-Vlaanderen. Met jouw generalistische HR-visie ondersteun je of neem je de HR-taken op je. Dit omvat zowel tijdelijke vervangingen, korte HR-consultancy-projecten, als langdurige opdrachten waarbij je expertise concreet wordt toegepast.

Je staat er niet alleen voor. Auxilios voorziet diverse tools, zoals functieprofielen en een uitgebreid werving- en selectiebestand. We organiseren ook regelmatige multidisciplinaire meetings om specifieke situaties aan te pakken. Hierbij profiteer je van de diverse invalshoeken van onze consultants. Ook jouw input wordt ten zeerste gewaardeerd.

PROFIEL

  • Heb je een masterdiploma bedrijfspsychologie op zak? Of heb je enkele jaren ervaring binnen HR op de teller?
  • Ben je een teamplayer, communicatief sterk en proactief?
  • Stel je je flexibel op in functie van de klant?

Dan ben jij dé persoon die we zoeken!


AANBOD

Collegialiteit, vrijheid en verantwoordelijkheid zijn hier sleutelbegrippen. Als je bij Auxilios aan de slag gaat, mag je zelfstandig projecten leiden. Je wordt continu gechallenged en krijgt ruimte om te ondernemen! Dit wordt aangevuld met een aantrekkelijk beloningspakket, inclusief firmawagen, waarbij je een bijdrage levert aan ons succesverhaal.

Solliciteer nu!

Privacyverklaring