Werking 

Intake

We houden een digitale intake waarbij we de vacature bespreken.

Hierbij bespreken we de vacature, de doelstellingen en de verwachtingen. Hierbij focussen we ons op de selectiecriteria (opleidingsniveau, werkervaring, regio), de sollicitatieprocedure, de oorsprong van de vacature en de troeven voor de sollicitanten om bij jou aan de slag te gaan. We vragen ook naar fotomateriaal en wensen ivm de huisstijl zodat we helemaal volgens jullie employer brand kunnen communiceren. Is die er niet? Geen probleem, we helpen jullie ook hierbij met plezier verder. 


Start campagne

Wij publiceren je vacature met bedrijfsnaam, logo, foto, video... op de gekozen jobsites, nieuwsites, social media, print media en andere kanalen. Dit gaat ontzettend snel; binnen de 48u na goedkeuring is je campagne gelanceerd en kan je al reacties verwachten. 

Optimalisatie campagne

Je campagne staat online en we ondernemen op de afgesproken momenten de acties. We zorgen ervoor dat de vacatures steeds zichtbaar zijn en zo hoog mogelijk scoren volgens het budget. Ook de jobadvertenties analyseren we in detail om verder te optimaliseren. Om de 2 weken krijg je hiervan een rapport. 

Opzet communicatieplan

We tekenen het communicatieplan uit waarbij we de maximale synergie gaan creëren. Zo starten we bvb pas met bellen nadat de mailing verstuurd is en zorgen we ervoor dat de acties elkaar maximaal versterken. Indien we dit nodig achten, doen we ook vrijblijvende extra aanbevelingen.

We leveren hierbij ook het materiaal aan ter goedkeuring voor publicatie. Er zal immers nooit iets verschijnen met jullie naam op, zonder we daarvoor goedkeuring hebben ontvangen. Hierbij zorgen we er ook voor dat de vacature aantrekkelijker is voor de getargette kandidaten: dekt de titel de lading, is het aanbod interessant, wat zijn de kritische factoren voor je doelpubliek? 

Verzamelen en filteren van cv's

Het doel van onze wervingspakketten? Dat is je instroom verhogen met kwalitatieve kandidaten! Heeft er iemand interesse, dan kan je ervan op aan dat we die cv je zo snel mogelijk bezorgen. We sturen alle gegevens op die de kandidaten willen doorgeven. Zo kan je snel zelf contact opnemen en bekijken of er hier sprake is van een match made in heaven.


Selectie van de beste kandidaten

Je kiest voor de meest geschikte kandidaat of kandidaten en betaalt hiervoor niets. Je betaalde immers al voor onze werking en we hopen dan ook dat jullie een mooie samenwerking kunnen hebben. We volgen graag ook even op bij zowel jullie bedrijf als bij de kandidaat hoe alles loopt zodat we kunnen bijsturen mocht dit nodig zijn. 

We bespreken in overleg wie communiceert naar de niet weerhouden kandidaten. Als wij dit doen, doen we dit op een correcte en professionele manier, passend bij je huisstijl zodat je tijd en kosten kan besparen en kan focussen op je nieuwe collega! 

Privacyverklaring