Technisch Medewerker   Dienst Na Verkoop

  Voor onze partner Agiva zijn wij op zoek naar een enthousiaste en technisch onderlegde medewerker die ons team kan versterken als Technisch Medewerker Dienst Na Verkoop.

  Agiva International is een bedrijf gevestigd in Eeklo dat zich specialiseert in het ontwerp, de bouw en de verdeling van boorstellingen voor uiteenlopende toepassingen. Dankzij hun innovatieve en technische oplossingen kan Agiva voldoen aan de wensen van zijn klanten. Of het nu gaat om water-, geotechnische of geothermische boringen: Agiva boort alle markten aan!

  Jobinhoud

  In deze rol ben je verantwoordelijk voor het verzorgen van de nodige wisselstukken voor onze klanten enerzijds en onze werkplaats anderzijds, en fungeer je als cruciale schakel tussen de klant, de magazijnier en de werkplaats.

  Als Technisch Medewerker Dienst Na Verkoop zul je uitdagingen op zowel technisch als administratief vlak aangaan. Je zult je technische kennis gebruiken om de juiste onderdelen te vinden en op de behoeften van de klant of werkplaats af te stemmen. Hiervoor zul je gebruik maken van onderdelenregisters en technische plannen (elektrisch, mechanisch en hydraulisch). Je bent ook verantwoordelijk voor de administratieve taken die bij deze functie horen. Dit omvat het nauwkeurig opvolgen en correct afhandelen van de inkomende en uitgaande orders in het ERP-pakket. Daarnaast zul je ook het transport van de stukken coördineren en samenwerken met transporteurs om een tijdige levering te garanderen.

  Tot slot speel je een actieve rol bij het continu verbeteren van onze dienst na verkoop. Je denkt mee over mogelijke optimalisaties en draagt bij aan het verbeteren van onze processen en procedures.

  • Je neemt bestellingen op, je verwerkt ze en je volgt ze nauwkeurig op

  • Je adviseert klanten voor de aankoop van tooling, reserve-onderdelen, ...

  • Je staat in voor het stockbeheer

  • Je bereidt in samenwerking met de magazijnier orders voor zowel klanten als techniekers voor

Profiel

 • Je hebt minimum een TSO-diploma Industriële Wetenschappen of Elektromechanica

 • Je bent vertrouwd met het lezen van mechanische, elektrische en hydraulische plannen 

 • Je voert administratieve taken nauwkeurig uit 

 • Je staat klanten te woord met jouw klantgerichte aanpak

 • Je bent geïnteresseerd in machines

Aanbod

Je gaat aan de slag in een jong en dynamisch bedrijf in volle groei. Tijdens de inwerkperiode voorzien we een uitgebreide opleiding. Daarnaast bieden we voor deze uitdagende job een aantrekkelijk salarispakket met interessante extralegale voordelen. Ten slotte is een goeie work-life balance gegarandeerd.   

Solliciteer nu!

Privacyverklaring