Technical assistant

  Voor onze partner Gearcraft  zijn wij op zoek naar een technical assistant.

  Gearcraft is een gevestigde waarde in de metaalsector en in het vervaardigen van mechanische transmissieorganen & aanverwante stukken. Gearcraft Vanhoutte is een Waregems bedrijf die staat voor een persoonlijke no-nonsense aanpak. Hun sterkste troef zijn hun loyale medewerkers die doorheen de jaren een zeer sterke kennis opbouwden. Gearcraft gaat voor een sterk en stabiel team waarin hun medewerkers zich volledig kunnen ontplooien. 

  Hou je van zelfstandigheid, technische uitdagingen en precisie? Dan is deze job iets voor jou! 

  Als Technical Assistant fungeer je als waardevolle ondersteuning voor het managementteam bij het efficiënt beheren en uitvoeren van een breed scala aan administratieve, financiële en calculatietaken

  Bij Gearcraft ziet elke dag er anders uit, maar als veelzijdige medewerker draag je elke dag bij aan het soepele verloop van het bedrijf. Je start de dag met het registreren van de arbeidsuren van je geweldige collega's en je voert nacalculaties uit op reeds voltooide producten. Daarna ga je aan de slag met het opmaken van werkfiches en het vinden van manieren om de workflow te optimaliseren. Je hebt een belangrijke rol bij het beheer van de financiën, omdat je verantwoordelijk bent voor het correct inboeken van alle facturen. Je zorgt ook voor een onberispelijke voorbereiding, aflevering en opvolging van producten door bestellingen te plaatsen en de materialen te volgen. Tegelijkertijd stel je offertes op en zorg je voor een perfecte verpakking van de producten, waarbij je de voorraad en levertermijnen zorgvuldig bewaakt om altijd een optimale kwaliteit te garanderen. Kortom, als medewerker van Gearcraft speel je een cruciale rol bij het waarborgen van de efficiënte werking van het bedrijf en draag je bij aan het leveren van hoogwaardige producten en diensten aan klanten.

  Profiel

  • Je hebt bij voorkeur een technisch diploma en/of technische achtergrond 

  • Je communiceert efficiënt met alle betrokken partijen: zaakvoerders, collega's, klanten, leveranciers… 

  • Je bent administratief zeer sterk 

  • Je werkt discreet 

  • Je spreekt Nederlands en kan je vlot uitdrukken in het Frans en Engels

Aanbod

 • Voltijds contract van onbepaalde duur
 • Aantrekkelijk salarispakket met maaltijdcheques & ecocheques en daarboven krijg je op termijn een elektrische wagen
 • 20 verlofdagen, aangevuld met 6 ADV-dagen
 • Een uitgebreide gevarieerde functie in een aangename familiale sfeer met meewerkende zaakvoerders
 • Vlotte bereikbaarheid aan de afrit van de E-17 in Waregem

Solliciteer nu!

Privacyverklaring