Teamlead techniek

Wie is Mulder natural foods?

Mulder Breakfast Cereals is in 40 jaar tijd uitgegroeid tot een wereldspeler in de productie en ontwikkeling van ontbijtgranen. Als Belgische onderneming staan ze duurzaam dicht bij Maselis, hun hoofdleverancier van granen. Samen met partnerbedrijven Dailycer in Frankrijk en Kentaur in Zwitserland bieden zij een volledig gamma ontbijtgranen van de hoogste kwaliteit.

JOUW TOEGEVOEGDE WAARDE ALS TEAMLEADER VAN DE TECHNISCHE DIENST 

Als teamleader techniek waarborg je de operationele werking en zo de goede voortgang van het productie- en inpakproces op technisch vlak, gebouwen, nutsvoorzieningen en infrastructuur.

Je start met een introductie in de verschillende operationele afdelingen en een opleiding binnen techniek. Eenmaal in je rol als teamleader zorg je voor de werkverdeling binnen de ploeg: zowel preventieve, curatieve als projectmatige taken. Je lost ook zelf storingen op. Je stuurt de teamleden aan, staat ze bij en assisteert ze bij ernstige problemen / waar nodig. Je ziet toe op het tijdig herstellen van het materiaal en machines. Je waakt over de te respecteren deadlines. Je zoekt de wisselstukken en onderdelen op en geeft dit door aan de magazijnier. Je zorgt ervoor dat gebruikte onderdelen correct uitgeschreven/uitgescand worden. Als teamleader ben je op de hoogte van alle technische issues binnen de ploeg en volgt verder op. Je analyseert de technische problemen en geeft input over verbeterprojecten en/of eventuele aanpassingen. Je bent bereid je verder te ontwikkelen (nieuwe machines, aanpassingen, verbeteringen, …) en je kennis te delen met je team. Je staat samen met het team in voor de orde en netheid in de werkplaats. De teamleader techniek zorgt voor een goede ploegoverdracht, d.w.z. dat je vlot communiceert en overlegt met je collega teamleaders van de overige ploegen en het ploegverslag opmaakt. Je staat in voor een vlotte communicatie en informatiedoorstroom naar je team en je leidinggevenden. Je neemt deel aan periodieke teamleadermeetings en doet de nodige debrief naar je team. Als teamleader heb je een voorbeeldfunctie. Je draagt de Mulder waarden hoog in het vaandel. Je besteedt de hoogste aandacht aan veiligheid, kwaliteit, orde en netheid en ziet toe op de opvolging door de collega's.

 PROFIEL

  • Je hebt een technische opleiding genoten (bij voorkeur elektromechanica of elektriciteit).
  • Je beschikt over relevante technische ervaring in een productieomgeving.
  • Je analytisch denkvermogen en technische vaardigheid laten je toe om snel en duurzaam een juiste oplossingen te bieden.
  • Je beschikt over sterke leidinggevende vaardigheden en je bent een krak in vlotte communicatie en overleg.
  • Je bent bereidt om in een vaste nachtploeg (ma.-vr. 21u-05u) te werken.

Je matcht met hun Mulder DNA: authentiek, ambitieus, betrokken, gedreven, mensgericht. . .

AANBOD

Een contract van onbepaalde duur in een internationaal, dynamisch, groeiend, ultra modern, succesvol en familiale onderneming. Er is een op maat gemaakt opleidingsprogramma dat jou laat groeien en steeds volop kansen biedt.
Mulder staat voor een vlakke structuur met een open communicatie en gedreven collega's terwijl je werkt in een mooie en lichtrijke omgeving. Bovendien wordt dit alles ook nog aangevuld met een marktcompetitieve verloning, plus extralegale voordelen waaronder de mogelijkheid tot het instappen in ons fietsplan.

Elke dag de zalige geur van vanille krijg je er gratis bij! 

Solliciteer nu!

Privacyverklaring