Storingstechnieker

Wie is Mulder natural foods?

Mulder Breakfast Cereals is in 40 jaar tijd uitgegroeid tot een wereldspeler in de productie en ontwikkeling van ontbijtgranen. Als Belgische onderneming staan ze duurzaam dicht bij Maselis, hun hoofdleverancier van granen. Samen met partnerbedrijven Dailycer in Frankrijk en Kentaur in Zwitserland bieden zij een volledig gamma ontbijtgranen van de hoogste kwaliteit.

JOUW TOEGEVOEGDE WAARDE ALS STORINGSTECHNIEKER 

Als storingstechnieker sta je samen met je collega's in voor de goede technische werking en operationele voortgang van ons modern machinepark in de operationele afdelingen (productie en inpak).

Je start met een introductie in de verschillende operationele afdelingen en een opleiding binnen techniek.
Eenmaal in je rol als technieker sta je in voor het preventief en curatief onderhoud. Je kan snel en accuraat analyseren en duurzaam oplossen van technische aangelegenheden (zowel elektrisch, mechanisch, hydraulisch als pneumatisch). Als storingstechnieker wordt nauw betrokken bij nieuwe en lopende investeringen, projecten en installaties. Je overlegt vlot met collega techniekers en met collega's en leidinggevenden van de andere operationele afdelingen. Je borgt een goede informatiedoorstroom via de ploegoverdracht en via de rapportering aan de teamleader techniek. Je draagt de Mulder waarden hoog in het vaandel. Je besteedt de hoogste aandacht aan veiligheid, kwaliteit, orde en netheid en ziet toe op de opvolging door de collega's.

 PROFIEL

  • Je hebt een technische opleiding genoten (bij voorkeur elektromechanica of elektriciteit) of bent gelijkwaardig door ervaring.
  • Je beschikt over een theoretische én praktische kennis van elektriciteit, mechanica, hydraulica en pneumatica, bij voorkeur in een productieomgeving.
  • Je bent communicatief, resultaat- en oplossingsgericht.
  • Je stressbestendigheid en analytisch inzicht laten je toe om snel en efficiënt de juiste actie te kunnen nemen.
  • Je bent bereidt om in 2-ploegen (ma.-vr. 5u-13u/13u-21u) of in de vaste nachtploeg (ma.-vr. 21u-05u) te werken .

Je matcht met hun Mulder DNA: authentiek, ambitieus, betrokken, gedreven, mensgericht. . .

AANBOD

Een contract van onbepaalde duur in een internationaal, dynamisch, groeiend, ultra modern, succesvol en familiale onderneming. Er is een op maat gemaakt opleidingsprogramma dat jou laat groeien en steeds volop kansen biedt.
Mulder staat voor een vlakke structuur met een open communicatie en gedreven collega's terwijl je werkt in een mooie en lichtrijke omgeving. Bovendien wordt dit alles ook nog aangevuld met een marktcompetitieve verloning, plus extralegale voordelen waaronder de mogelijkheid tot het instappen in ons fietsplan.

Elke dag de zalige geur van vanille krijg je er gratis bij! 

Solliciteer nu!

Privacyverklaring