Servicetechnieker

Bij Koeltechniek De Ryck ben je aan het juiste adres om veel bij te leren! Het bedrijf is al meer dan 40 jaar actief in de sector van de koeltechnieken en biedt een innovatieve leeromgeving en gevarieerde job aan. Zij hebben alle technische knowhow in huis, zodat je in pijlsnel tempo groeit op vlak van kennis en vaardigheden in koeltechniek!
Daarnaast is leren door te doen het motiverende motto! 

JOBINHOUD

Sta elke ochtend paraat voor een nieuwe dosis uitdagingen als servicetechnieker! Samen met de service coördinator bespreek je welke boeiende klussen jou die dag te wachten staan. Vervolgens trek je eropuit om storingen aan commerciële en industriële koelinstallaties te tackelen. Jij bent dé expert die koeltechnische interventies met precisie uitvoert, de juiste certificaten opstelt en knelpunten detecteert. Geen probleem is te groot, want jij biedt technische oplossingen als een ware professional.

Jij bent de schakel die het verschil maakt! Na elke interventie rapporteer je nauwkeurig aan klanten en de servicecoördinator over de uitgevoerde werkzaamheden en de planning voor de toekomst. Je ultieme doel? Een tevreden klant! En het mooie is: jij maakt het verschil! 🚀 

PROFIEL

🛠️ Ben jij iemand met een technische achtergrond en een goed analytisch denkvermogen?

🕵️‍♂️ Hou je ervan om koeltechnische problemen op te lossen?

🌍 Woon je in de buurt van Beveren-Waas?

🚀 Ben jij een doener, iemand die ervan houdt initiatief te nemen en hands-on is?

AANBOD

Welkom in onze hechte en stabiele familie van experts! Hier ervaar je niet alleen een warme, familiale sfeer, maar ook een gestroomlijnde communicatie die zorgt voor efficiëntie en duidelijkheid.
Naast een competitief salaris, rekening houdend met jouw ervaring, krijg je tal van extra voordelen:

  • Maaltijdcheques van €8/gewerkte dag

  • Hospitalisatieverzekering

  • Volledig professioneel uitgeruste eigen camionette

  • 20 wettelijke verlofdagen met 12 ADV dagen 

📍 LOCATIE

Dijkstraat 63, Beveren

📧 INTERESSE?

Solliciteer nu door je CV en motivatie te versturen naar info@de-ryck.be.

Solliciteer nu!

Privacyverklaring