Projectingenieur HVAC


Deze familiale KMO biedt een compleet aanbod van moderne en energiezuinige technieken aan, en dit zowel voor verwarming, sanitair, airconditioning als ventilatie. Hierbij worden zowel nieuwe installaties geplaatst, als wordt de klant ontzorgd voor onderhoud en herstellingen, zowel op huishoudelijk vlak als voor de KMO en industrie.

FUNCTIE

Als projectingenieur HVAC neem je de leiding in de uitvoering van projecten in HVAC en sanitair, zowel op huishoudelijk vlak als voor de KMO en industrie. Je hebt het eerste contact met de klant en op basis van een zo nauwkeurig mogelijke calculatie, stel je een passende offerte op. Je koopt het nodige materiaal aan, volgt de werkzaamheden op en stuurt verschillende ploegen monteurs aan. Je bent het aanspreekpunt voor de klant doorheen de volledige duur van het project. Als projectingenieur sta je in nauw contact met de zaakvoerder.

PROFIEL

  • Je hebt hogere studies in elektromechanica, energietechnologie of klimatisatie genoten of je hebt reeds enkele jaren bewezen ervaring in de sector van verwarming, koeling, airco en ventilatie.
  • Je beschikt over goede administratieve vaardigheden. MS Office (word, Excel,...) heeft voor jouw geen geheimen.
  • Je bent punctueel, technisch en administratief sterk en een teamspeler met een hands-on mentaliteit.
  • Je kan goed communiceren en hebt voldoende maturiteit en ervaring om leiding tet geven aan uitvoerende collega's.
  • Klantentevredenheid is één van jouw stokpaardjes en je streeft hier dan ook naar.

AANBOD

Wij blijven investeren in je kennis in de HVAC wereld en je maakt deel uit van een jong en dynamisch team met een zeer aangename werkomgeving in ons nagelnieuw gebouw! Daarboven kan je rekenen op een aantrekkelijk loonpakket en dit allemaal binnen een bedrijf met een echte KMO-spirit.

INTERESSE?

Stuur nu jouw cv naar Sofie Verdiere via sofie.verdiere@auxilios.be

Solliciteer nu!