Teamleader Hard HR

๐ŸŒŸ Word jij onze teamleader Hard HR? ๐ŸŒŸ

Bij Auxilios zoeken we een visionair die met passie en toewijding ons helpt om de 'hard' HR-wereld te veroveren, met de focus op cijfers, systemen, en diepgaande analyses. We zoeken een gepassioneerde professional die net zo toegewijd is als wij om organisaties te helpen groeien en willen een geheel nieuwe bedrijfstak creรซren binnen Auxilios!

๐Ÿš€ Jouw Missie:

In deze rol krijg je de kans om de Hard-HR divisie vanaf de grond op te bouwen, zowel commercieel als organisatorisch. Je bouwt aan een klantenbestand en stelt een toegewijd team samen. Jij bent de coach en mentor die onze payroll consultants klaarstoomt om aan de unieke behoeften van onze klanten te voldoen. Met jouw diepgaande kennis van loonadministratie en sociale wetgeving ben je een waardevolle bron van expertise voor iedereen.

๐Ÿ“ข Jouw Taken:

Je houdt klanten en potentiรซle klanten op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van loonadministratie en sociale wetgeving via boeiende nieuwsbrieven, interactieve workshops, en toegankelijke openbare opleidingen.

Je bent niet alleen een adviseur, maar ook een probleemoplosser! Je ondersteunt onze klanten in elke HR-fase, inclusief ontslag en implementatie van hoogwaardige outplacementdiensten, inclusief SIF-dossiers.

Daarnaast help je klanten bij het integreren van geavanceerde softwaretoepassingen zoals tijdsregistratie en ERP-pakketten om hun HR-processen te optimaliseren.

๐ŸŒŸ Is dit jouw profiel?

  • Als ondernemende geest ben je vastbesloten om te slagen ๐Ÿ’ช.
  • Als people manager leid je je team volgens het ABC-model ๐Ÿง‘โ€๐Ÿคโ€๐Ÿง‘.
  • Je bent een kenner van payroll en sociale wetgeving en deelt je kennis graag ๐Ÿ‘ฉโ€โš–๏ธ.
  • Je bent een pionier en vernieuwer in je vakgebied ๐Ÿš.
  • Je zet ambitieuze doelen en behaalt meetbare resultaten ๐Ÿ“Š.
  • Je bent dol op optimalisatie- en verbeteringsprojecten ๐Ÿ› ๏ธ.
  • Als coachende leider sta je altijd klaar voor je team ๐Ÿ™Œ.
  • Verdere verplaatsingen en flexibele werktijden schrikken je niet af - je bent vastbesloten om te slagen ๐ŸŒ.


๐Ÿ“ Locatie:

Hoewel ons hoofdkantoor zich in Roeselare bevindt, willen we in eerste instanties projecten opstarten in de regio's Oost- en West-Vlaanderen. 

๐Ÿ’ผ Wat Wij Bieden:

Collegialiteit, vrijheid en verantwoordelijkheid zijn hier sleutelbegrippen. Als je bij Auxilios aan de slag gaat, mag je zelfstandig projecten trekken. Je wordt continu gechallenged en krijgt ruimte om te ondernemen! Dit wordt aangevuld met een aantrekkelijk remuneratiepakket, inclusief firmawagen, waarbij je mee bouwt aan een succesverhaal.         

๐Ÿ“ง Interesse?

Als deze uitdaging je aanspreekt, solliciteer dan nu! We kijken ernaar uit om samen met jou deze nieuwe bedrijfstak op te bouwen en te laten groeien. Stuur je CV en een korte motivatiebrief naar sofie.verdiere@auxilios.be.

Solliciteer nu!

Privacyverklaring