Klaar om efficiënter te recruteren?

Auxilios heeft de oplossing om je volledig te ontzorgen van het administratief werk rond werving en selectie! Niet alleen hebben we consultants met een gedegen expertise in werving en selectie van vooral technische profielen, daarnaast werken we ook samen met partners die ervoor zorgen dat de som van de delen groter is dan het geheel.

Zo maken we gebruik van wervingssoftware waarbij we écht aan de employer branding kunnen helpen. In enkele stappen werken we je eigen werken-bij-site uit. De corporate site is immers vaak enkel bedoeld voor marketing van de eigen goederen en/of diensten. Met een aparte site voor toekomstige medewerkers kan je je focus verleggen en je employer brand veel sterker maken. Daarnaast worden de makkelijk in te geven vacatures op een overzichtelijke manier voorgesteld. Klinkt simpel, niet?

Het beste deel? Met een druk op de knop, push je ze ook door naar platformen als vdab.be, of krijg je content op maat om door te sturen naar facebook, instagram, Linkedin... Hiermee kan je mee je eigen medewerkers vacatures laten delen en latente werkzoekenden bereiken.   

Kandidaten die solliciteren, vullen een formulier in dat helemaal zo ver kan gaan als je zelf wil. Moduleren is met dit platform de norm. Belangrijkste is dat er instroom komt, en dat je zelf per vacature kan bepalen welke zaken je door de sollicitant wil ingevuld zien.

Het gaat echter verder. Achterliggend is er een systeem om de sollicitanten ook op te volgen: een recruitment dashboard. Hierbij heb je te allen tijde een overzicht van alle vacatures en in welke fase welke kandidaten zitten. Kandidatenfiches kan je in een klik openen, waarbij je hen ook direct feedback kan geven, op een persoonlijke doch professionele manier. En wil je die persoon uitnodigen op gesprek? In enkele kliks heb je zowel een mail verstuurd, je bestand up-to-date als een vergaderverzoek in je eigen agenda gezet.
Als dat geen tijdswinst is... Al je communicatie en data in één tool, overzichtelijk en efficiënt.

Per functie kan je ook enkele vragen voorprogrammeren. Handig wanneer je structuur behoudt over de vragen en vooral, over verschillende collega's. Het helpt vooral om meer focus te behouden bij de selectie van de beste kandidaat.

Kortom, wij hebben de expertise en de tools, jullie de vacatures. Laat ons beide aan elkaar matchen, we worden met veel plezier jullie externe personeelsdienst!

Meer info

Laat je gegevens achter en wij zullen je zo spoedig mogelijk contacteren.

Privacyverklaring