JOBexpo consultant


AUXILIOS bvba, gelegen in Roeselare, is een onafhankelijk HR-kantoor dat als externe personeelsdienst
kmo's en grote bedrijven bijstaat in hun personeelsbeleid. Voor de regionale uitbouw van onze projecten zoeken wij een enthousiaste consultant (m/v) voor West-Vlaanderen:

JOBINHOUD

  • Wil je graag meewerken aan een uniek project om laatstejaars te leren solliciteren?
  • Geef je graag opleidingen rond soft skills?

Dan is onze functie als consultant JOBexpo iets voor jou!

Je fungeert na je opleidingsperiode als spilfiguur tussen de je toegewezen scholen, de bedrijven en de interne organisatie. Je zorgt door een zeer gerichte prospectie voor voldoende geëngageerde bedrijven. Je bent het aanspreekpunt voor de bedrijven en informeert hen vlot en correct over het pedagogische project. Hiernaast plan je de trainingen voor de 6e en 7e jaarleerlingen in, die je zelf ook zo veel als mogelijk geeft. Je verzorgt de nodige administratie.

Je begeleidt niet enkel schoolverlaters in hun kennismaking met de arbeidsmarkt, maar helpt ook mensen na ontslag aan een nieuwe job in de vorm van outplacementbegeleiding.

Daarnaast geef je ook mee onze opleidingen klantgerichtheid, leiderschap, mentorschap... verspreid over Oost- en West- Vlaanderen.

Uiteraard sta je hierbij niet alleen. Auxilios heeft een aantal tools opgesteld en we zitten ook regelmatig samen om bepaalde situaties multidisciplinair aan te pakken. Hierbij kan je rekenen op diverse invalshoeken en wordt ook jouw inbreng meer dan gewaardeerd.

PROFIEL

  • Je hebt een masterdiploma op zak
  • Je profileert je als een gedreven teamplayer
  • Je bent communicatief vaardig, empathisch en proactief
  • Je hebt ervaring in het organiseren van evenementen
  • Je stelt je flexibel op in functie van de klant en het project
  • Je bent uiterst nauwkeurig in administratieve taken

AANBOD

Collegialiteit, vrijheid en verantwoordelijkheid zijn hier sleutelbegrippen. Als je bij Auxilios aan de slag gaat, mag je zelfstandig projecten trekken. Je wordt continu gechallenged en krijgt ruimte om te ondernemen! Dit wordt aangevuld met een aantrekkelijk remuneratiepakket, inclusief firmawagen, waarbij je meebouwt aan een succesverhaal.

INTERESSE?

Neem zeker eens kijkje op www.auxilios.be en stuur jouw cv naar Sofie Verdiere via sofie.verdiere@auxilios.be of contacteer ons op 051 22 06 58.

Solliciteer nu!

Privacyverklaring