Consultant JOBexpo en HR


AUXILIOS bvba, gelegen in Roeselare, is een onafhankelijk HR-kantoor dat als externe personeelsdienst
kmo's en grote bedrijven bijstaat in hun personeelsbeleid. Voor de regionale uitbouw van onze projecten zoeken wij een enthousiaste consultant (m/v) voor de brede regio van Antwerpen:

JOBINHOUD

 • Wil je graag meewerken aan een uniek project om laatstejaars te leren solliciteren?
 • Geef je graag opleidingen rond soft skills?
 • Wil je mee onze unieke projecten verder uitbouwen?
 • Dan is onze functie als consultant JOBexpo iets voor jou!

  Na je opleidingsperiode neem je een centrale rol op in je toegewezen scholen, bedrijven en de interne organisatie. Met een doelgerichte benadering zorg je voor een solide netwerk van betrokken bedrijven. Jij bent het eerste aanspreekpunt voor deze bedrijven en voorziet hen van vlotte en accurate informatie over ons pedagogische project. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het plannen van trainingen voor leerlingen in het 6e en 7e jaar, waarbij je zelf ook een actieve rol speelt. Je houdt de benodigde administratie bij en zorgt voor een vlekkeloze organisatie.

  Daarnaast fungeer je als inhouse aanspreekpunt van onze externe personeelsdienst voor onze klanten. Je fungeert als een vertrouwde partner voor HR-projecten bij diverse bedrijven, variërend van KMO's tot multinationals. Bij ons krijg je de kans om te genieten van variatie en om verschillende rollen te verkennen.

  Uiteraard ben je niet alleen in deze rol. Auxilios biedt verschillende tools en we werken regelmatig samen om multidisciplinaire aanpak van specifieke situaties te waarborgen. Jouw perspectief wordt zeer gewaardeerd en je kunt rekenen op diverse invalshoeken om te ondersteunen.

PROFIEL

 • Je hebt een masterdiploma op zak
 • Je profileert je als een gedreven teamplayer
 • Je bent communicatief vaardig, empathisch en proactief
 • Je hebt ervaring in het organiseren van evenementen
 • Je stelt je flexibel op in functie van de klant en het project
 • Je bent uiterst nauwkeurig in administratieve taken

AANBOD

Collegialiteit, vrijheid en verantwoordelijkheid zijn hier sleutelbegrippen. Als je bij Auxilios aan de slag gaat, mag je zelfstandig projecten trekken. Je wordt continu gechallenged en krijgt ruimte om te ondernemen! Dit wordt aangevuld met een aantrekkelijk remuneratiepakket, inclusief firmawagen, waarbij je meebouwt aan een succesverhaal.

INTERESSE?

Neem zeker eens kijkje op www.auxilios.be en stuur jouw cv naar Sofie Verdiere via sofie.verdiere@auxilios.be of contacteer ons op 051 22 06 58.

Solliciteer nu!

Privacyverklaring