Projectverantwoordelijke Herstart

Bedrijfsvoorstelling

AUXILIOS bvba, gelegen in Roeselare, is een onafhankelijk HR-kantoor dat als externe personeelsdienst kmo's en grote bedrijven bijstaat in hun personeelsbeleid. Voor de regionale uitbouw van onze projecten zoeken wij een enthousiaste collega (m/v) voor Oost- en West-Vlaanderen:

Functie

  • Wil jij mee aan de basis staan van onze exponentiële groei?
  • Krijg je energie van een gezonde onderhandeling?
  • Je houdt ervan om mensen te begeleiden bij hun loopbaankeuze?

Dan is onze functie als projectverantwoordelijke Herstart iets voor jou!

Je bezoekt in Vlaanderen de bedrijven om onze werking van outplacement voor te stellen. Je weet sectorfederaties te overtuigen van de meerwaarde van onze begeleiding en denkt creatief mee vanuit de behoefte van de klant.

Daarnaast sta je in voor de begeleidingen van de deelnemers aan outplacement en loopbaanbegeleiding. Je helpt hen om terug al fluitend naar het werk te gaan en begeleidt hen doorheen het hele proces.

Uiteraard sta je hierbij niet alleen. Auxilios heeft een aantal tools opgesteld en we zitten ook regelmatig samen om bepaalde situaties multidisciplinair aan te pakken. Hierbij kan je rekenen op diverse invalshoeken en wordt ook jouw inbreng meer dan gewaardeerd. 

Profiel

Je profileert je als een gedreven teamplayer die ervan houdt om resultaat te boeken

Je bent in het bezit van het Certo-certificaat.

Dan ben jij dé persoon die we zoeken!

Aanbod

Collegialiteit, vrijheid en verantwoordelijkheid zijn hier sleutelbegrippen. Als je bij Auxilios aan de slag gaat, mag je zelfstandig projecten trekken. Je wordt continu gechallenged en krijgt ruimte om te ondernemen! Dit wordt aangevuld met een aantrekkelijk remuneratiepakket, inclusief firmawagen, waarbij je meebouwt aan een succesverhaal.

Solliciteer

Privacyverklaring