Consultant HR                  inhouse-projecten (m/v/x)

AUXILIOS bvba, gelegen in Roeselare, is een onafhankelijk HR-kantoor dat als externe personeelsdienst
kmo's en grote bedrijven bijstaat in hun personeelsbeleid. Voor de uitbouw van onze team zoeken wij een enthousiaste consultant HR inhouse projecten (m/v/x) voor zowel West- als Oost-Vlaanderen:


JOBINHOUD

  • Ben je op zoek naar een uitdagende functie bij verschillende klanten?
  • Bijt je je graag vast in de werving en selectie van technische profielen?
  • Combineer je dit met een generalistische HR-insteek?

Dan is onze functie als consultant HR projecten iets voor jou!

Je komt terecht bij verschillende (groeiende) productiebedrijven in zowel West- als Oost-Vlaanderen. Vanuit je generalistische HR-visie kan je de HR er ondersteunen of op jou nemen. Het betreft zowel tijdelijke vervangingen als langdurige opdrachten waarbij je knowhow concreet toegepast wordt.

Uiteraard sta je hierbij niet alleen. Auxilios heeft een aantal tools opgesteld zoals functieprofielen, een uitgebreid werving- en selectiebestand en we zitten ook regelmatig samen om bepaalde situaties multidisciplinair aan te pakken. Hierbij kan je rekenen op diverse invalshoeken van onze verschillende consultants en wordt ook jouw inbreng meer dan gewaardeerd.


PROFIEL

  • Heb je een masterdiploma bedrijfspsychologie op zak? Of heb je enkele jaren ervaring binnen HR op de teller?
  • Ben je een teamplayer, communicatief sterk en proactief?
  • Stel je je flexibel op in functie van de klant?

Dan ben jij dé persoon die we zoeken!


AANBOD

Collegialiteit, vrijheid en verantwoordelijkheid zijn hier sleutelbegrippen. Als je bij Auxilios aan de slag gaat, mag je zelfstandig projecten trekken. Je wordt continu gechallenged en krijgt ruimte om te ondernemen! Dit wordt aangevuld met een aantrekkelijk remuneratiepakket, inclusief firmawagen, waarbij je mee bouwt aan een succesverhaal.

Solliciteer nu!

Privacyverklaring