Communicatiestrateeg - arbeidsmarkt

AUXILIOS bvba, gelegen in Roeselare, is een onafhankelijk HR-kantoor dat als externe personeelsdienst
kmo's en grote bedrijven bijstaat in hun personeelsbeleid. Voor de uitbouw van ons team zoeken wij een enthousiaste strateeg in arbeidsmarktcommunicatie (m/v/x) voor de regio Vlaanderen:

JOBINHOUD

Als strateeg in arbeidsmarktcommunicatie ben jij dé sleutelfiguur die talent aantrekt, betrekt en behoudt voor onze organisatie. Je doorkruist de paden van employer branding, effectieve wervingscampagnes en talentcommunity's met jouw visie en expertise. 

Taken en verantwoordelijkheden:

 1. Strategisch Employer Branding: Je smeedt en leidt strategieën die niet alleen ons werkgeversmerk versterken, maar ook dat van onze partners. Hierbij zorg je voor boeiende content die de harten van potentiële kandidaten verovert.

 2. Doelgerichte Wervingscampagnes: Je ontwerpt en beheert wervingscampagnes die de crème de la crème van kandidaten aantrekken voor openstaande posities zowel bij ons als bij onze partners. Elke campagne is op maat gemaakt voor de specifieke doelgroep en raakt hen via een krachtige mix van kanalen, waardoor de zichtbaarheid maximaal wordt vergroot.

 3. Bouwen van Talentcommunity's: Je bouwt en onderhoudt levendige talentcommunity's via diverse sociale mediaplatforms, evenementen en andere interactieve platforms. Je stimuleert betrokkenheid en interactie binnen deze community's om sterke relaties met potentiële kandidaten te smeden en onze talentpool te laten floreren.

 4. Strategische Contentcreatie: Je zorgt voor onze contentstrategie, waarbij je content ontwikkelt die potentiële kandidaten niet alleen aantrekt, maar ook informeert. Door middel van prikkelende blogposts, boeiende video's, pakkende casestudy's en andere creatieve materialen, breng je de cultuur, waarden en kansen van onze organisatie tot leven. Naast kandidaten, inspireer je ook mogelijke klanten voor onze diensten.

 5. Data-gedreven Optimalisatie: Je analyseert en optimaliseert voortdurend de prestaties van onze arbeidsmarktcommunicatie-initiatieven. Met behulp van data meet je de effectiviteit van onze strategieën en stel je gerichte aanpassingen voor om deze voortdurend te verbeteren.

 6. Naadloze Samenwerking: Je werkt nauw samen met de 'work besties', om ervoor te zorgen dat onze arbeidsmarktcommunicatie-initiatieven perfect aansluiten bij de bredere doelstellingen en strategieën. Je staat er immers niet alleen voor. Samen bouwen we aan een sterke en bloeiende organisatie, gedreven door het beste talent. 

PROFIEL

We zijn op zoek naar iemand met... 

 • Passie voor Groei: Een minimum van een bacheloropleiding in communicatie, marketing of een gerelateerd vakgebied is een must, waarbij een masterdiploma een onmiskenbare bonus is. We zoeken naar iemand met een voortdurende drang naar ontwikkeling en verbetering.
 • Ervaring: Je hebt aantoonbare ervaring in de wereld van arbeidsmarktcommunicatie, employer branding of talentacquisitie. 
 • Visie: Een diepgaand begrip van de nieuwste employer branding-principes en trends in de arbeidsmarkt is cruciaal. Je barst van innovatieve ideeën en bent niet bang om nieuwe wegen in te slaan en originele strategieën te implementeren die onze organisatie onderscheiden van de rest.
 • Communicatieve vaardigheden: Je hebt het vermogen om boeiende verhalen te vertellen die potentiële kandidaten niet alleen aanspreken, maar ook inspireren en motiveren.
 • Organisatietalent: Door jouw projectmanagementvaardigheden kan je moeiteloos meerdere taken beheren en strakke deadlines halen.
 • Teamspeler: Als teamspeler gedij je in een dynamische omgeving met diverse belanghebbenden. Je brengt niet alleen jouw expertise, maar ook jouw enthousiasme en energie over op anderen.
 • Digitaal vaardig: Je bent meer dan vertrouwd met digitale marketing, sociale media en recruitmenttechnologieën om deze te integreren in onze strategieën voor maximale impact.

AANBOD

Collegialiteit, vrijheid en verantwoordelijkheid zijn hier sleutelbegrippen. Als je bij Auxilios aan de slag gaat, mag je zelfstandig projecten leiden. Je wordt continu gechallenged en krijgt ruimte om te ondernemen! Dit wordt aangevuld met een aantrekkelijk beloningspakket, inclusief firmawagen, waarbij je een bijdrage levert aan ons succesverhaal.

Solliciteer nu!

Privacyverklaring