Chief Administrative Officer

    AUXILIOS bvba, gelegen in Roeselare, is een onafhankelijk HR-kantoor dat als externe personeelsdienst kmo's en grote bedrijven bijstaat in hun personeelsbeleid. Voor de uitbouw van ons team zoeken wij een Chief Administrative officer.

Functie

  • Wil je een job waarin jij het verschil kan maken, processen kan analyseren en dit concreet maakt?
  • Ben je IT-minded ingesteld, leergierig en wil je graag groeien?
  • Hou je ervan om de status quo in vraag te stellen en neem je graag initiatief tot verbetering?
  • Ben je nauwkeurig in je administratie?

Lees dan zeker verder!

Als Chief Administrative Officer sta je in voor de correcte administratie doorheen onze verschillende bedrijfsprocessen. Dankzij jou krijgen onze klanten onder meer de juiste offertes, contracten en facturen. Je leert werken met onze huidige processen en gebruikt deze opgebouwde kennis om nieuwe processen te ontwikkelen of te optimaliseren. Je bent hierbij onze interne spilfiguur naar optimalisering toe en faciliteert de samenwerking tussen de verschillende betrokken actoren. Vanuit je goede opvolging, schrik je er niet voor terug om collega's aan te sporen om net als jou de puntjes op de "i" te zetten.

Als uitvalbasis kan je kiezen voor ons kantoor in Roeselare of in Lochristi.

Profiel

  • Je bent in het bezit van een masterdiploma of gelijkwaardig door ervaring.
  • Je hebt een goede kennis van de Microsoft-tools.
  • Je hebt een goede conceptuele en analytische geest en je beschikt over goede synthesevaardigheden.
  • Hands-on, "think outside the box"-mentaliteit met een goede dosis pragmatisme.

Aanbod

Collegialiteit, vrijheid en verantwoordelijkheid zijn hier sleutelbegrippen. Wie bij Auxilios aan de slag gaat, mag in grote zelfstandigheid werken. Je wordt continu gechallenged en krijgt ruimte om te ondernemen! Dit wordt aangevuld met een aantrekkelijk remuneratiepakket, inclusief firmawagen, waarbij je meebouwt aan een succesverhaal. We bieden een gezonde work-life balans onder meer dankzij telewerken en glijdende werkuren. Indien gewenst is ook een 4/5 tewerkstelling mogelijk.

Solliciteer nu!

Privacyverklaring