Administratief-Boekhoudkundig Bediende

Deroo Loonbedrijf, gevestigd in Vleteren, is één van de meest toonaangevende loonbedrijven in Vlaanderen. Wij leveren een absolute meerwaarde in zaai- en oogstwerkzaamheden dankzij onze landbouwmachines en tractoren van de hoogste kwaliteit. Daarnaast verzekert de expertise van onze eigen technische dienst een efficiënte vooruitgang van de werkzaamheden.

JOBINHOUD

Als administratief-boekhoudkundig bediende kan je rekenen op een gevarieerd takenpakket.Je registreert dagelijks de uren van onze loonwerkers en je verwerkt die samen met de werkinfo tot een factuur voor de klanten. Daarnaast sta je in voor kostprijsberekeningen, het beheer van verzekeringsdossiers, aanvragen van vergunningen, …Je verzorgt de boekhouding van onze verschillende bedrijven. Het boekhoudkundige takenpakket bestaat o.a. uit: facturatie, debiteurenbeheer, betalingen, maandafsluitingen en de BTW-aangifte. De boekhoudkundige administratie verwerk je in Odoo-software.

PROFIEL

Ervaring met het verwerken van aan- en verkoopfacturen, debiteurenbeheer, maandafsluiting en de BTW-aangiftes.
Kennis Frans om ook met onze Franstalige klanten vlot te communiceren.
Omdat je vaak in contact komt met onze werknemers, ben je een sociaal, empathisch persoon.
Gezien onze loonwerkers ook in het weekend werken, verwachten we van jou ook de flexibiliteit om in het weekend een aantal uur administratie op te volgen

AANBOD

Je komt terecht in een groeiend familiebedrijf met een warme sfeer. Dat mag je letterlijk nemen, want Heidi verwent de werknemers dagelijks met verse soep!

We bespreken bij aanvang samen het uurrooster zodat we met jouw voorkeuren rekening kunnen houden. De uren die je in het weekend werkte, kan je opnemen tijdens de week. Zo kan je kiezen voor een vrije namiddag op woensdag bijvoorbeeld.
We bieden een aantrekkelijk loon in overeenstemming met jouw kennis en ervaring.
Ons moderne gebouw ligt in een prachtig onderhouden domein te midden van de velden.

INTERESSE?

Neem zeker eens kijkje op https://www.derooloonbedrijf.be/

en stuur jouw cv naar Lieven Gevaert via hr@derooloonbedrijf.be of contacteer ons op 0472 05 22 07.


📍 Locatie:

Eikhoekstraat 87, 8640 Westvleteren

📧 INTERESSE?

Neem zeker eens kijkje op https://www.derooloonbedrijf.be/ 

en stuur jouw cv naar Lieven Gevaert via hr@derooloonbedrijf.be of contacteer ons op 0472 05 22 07.

Solliciteer nu!

Privacyverklaring