Werkplaatsverantwoordelijke


Machinery Resale/Fimatec uit Waregem zoekt versterking voor het team!

Werkplaatsverantwoordelijke (m/v/x)

Machinery resale koopt en verkoopt tweedehandse dieselgedreven bouwmachines: dieselcompressoren, generatoren, lichtmasten, wielladers, graafmachines...
Fimatec biedt de bouw en renovatie klantgerichte oplossingen met kwaliteitsproducten aan van Atlas Copco: we verkopen nieuwe en tweedehands, verhuren en geven service aan mobiele compressoren, generatoren, lichtmasten, machines voor luchtgommen of zandstralen en persluchttoebehoren. 
Deze familiale KMO heeft meer dan 40 jaar ervaring.

Functie

Als werkplaatsverantwoordelijke ben je de technische rechterhand van de zaakvoerder. Jouw prioriteit is hierbij het efficiënt leiden van de medewerkers van de werkplaats en het magazijn. In eerste instantie zorg je voor een correcte werkplanning en -verdeling en bied je de nodige ondersteuning aan de technische en logistieke medewerkers. Onder jouw alziend oog wordt het magazijn zo optimaal mogelijk beheerd zodat de voorraad steeds correct en up-to-date is. Uiteraard volg je hierbij de veiligheidsvoorschriften nauwgezet op en draag je ze verder uit.

Vanuit je technische expertise ben je het aanspreekpunt voor klanten en leveranciers voor vragen rond technische support. Zo help je hen met een correcte analyse bij een defect of storing zodat ze die zelf of met een technieker ter plaatse kunnen oplossen.

Hiernaast zorg je ook voor de administratieve verwerking van de werkplaats, zoals de opvolging en input van de werkbonnen en de voorbereiding voor de facturatie.

Kortom, afwisseling en uitdaging troef! 

Profiel

  • Je profileert je als een enthousiaste teamplayer
  • Je hebt een bachelor (elektro)mechanica of kan door je werkervaring aantonen dat je over voldoende technische bagage bezit op vlak van mechanica. Ervaring met diesel gedreven machines? Bonuspunten!
  • Je beschikt over natuurlijke leiderschapskwaliteiten, waarbij je al succesvol een technisch team hebt aangestuurd.
  • Je communiceert vlot en duidelijk. Je kan zowel naar klanten toe als naar jouw team een boodschap constructief en effectief overbrengen.
  • Je spreekt vlot Nederlands en Engels. Spreek je ook een mondje Frans? Perfect!
  • De gangbare officeprogramma's kan je zonder probleem gebruiken.

Aanbod

Je komt terecht in een innoverend familiebedrijf dat focust op de lange termijn, wat jou ook in huidige tijden werkzekerheid biedt. De sfeer bepaald wordt door teamwork en respect voor elkaar. En dit in een modern kantoorgebouw, waar ook de werkplaats voorzien is van de nodige ondersteunende werkmiddelen en het team er samen met jou voor wil gaan!

In deze afwisselende en uitdagende job kan je heel zelfstandig te werk gaan. Je krijgt een sleutelpositie in een groeiende KMO met heel wat leuke uitdagingen waar je je tanden kan inzetten!

We zorgen uiteraard voor een aantrekkelijke verloning, aangevuld met maaltijdcheques en een bedrijfswagen. Maar nog belangrijker: waardering voor je werk.

Solliciteer nu!

Privacyverklaring