Werfvoorbereider/calculator

Over Cocquyt bv

Al sinds 1968 is Cocquyt de referentie voor groenonderhoud, reinigingswerken, waterwerken, grondwerken en meer. Met een team van 45 goed opgeleide medewerkers en een uniek machinepark leiden we elke klus, groot of klein, in goede banen. Onze grootste troef? Flexibiliteit. 24/7 staan we paraat om u de beste service te leveren.

Functie

Binnen ons familiebedrijf fungeer je als rechterhand van de zaakvoerder. Je kan snel schakelen en je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van kostprijsberekeningen in het kader van de opmaak van offertes en aanbestedingsdossiers omtrent groenonderhoud, water- en grondwerken. Hiervoor verdiep je je in bestekken, plannen en meetstaten en controleer je ze op volledigheid. Je bestudeert uitvoeringsmogelijkheden en mogelijke varianten en verzamelt gegevens van leveranciers. Ook zorg je voor de werfvoorbereiding en nacalculatie. 

Profiel

  • Je behaalde een Bachelor/ Master diploma in een relevante richting (tuinarchitect, groenmanagement, bio ingenieur, ingenieur land/tuinbouw, industrieel ingenieur...) en beschikt over een eerste ervaring in de aannemingswereld (werfvoorbereiding, calculator, werfleiding, ..).

  • Je hebt een goed technisch inzicht en bent cijfermatig sterk. Ook organisatorisch en administratief sta je sterk in je schoenen. 
  • Je bent zelfstandig en nauwkeurig in het werk.
  • Je kan vlot werken met MS office toepassingen. 
  • Je communiceert makkelijk met diverse betrokken partijen zowel via e-mail als telefonisch.

Aanbod

Een bedrijf met familiale sfeer waar iedereen elkaar kent. We willen werken aan duurzame relaties met onze werknemers en dit ziet men dan ook aan het weinige verloop binnen de firma. Niet alleen de goede sfeer, maar ook de verloning zorgen hier natuurlijk voor. In het pakket zitten: loon op basis van ervaring en extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, uitgebreide hospitalisatieverzekering en groepsverzekering, 12 ADV dagen...

Solliciteer nu!

Privacyverklaring