Technieker 2 ploegen (m/v) te Wevelgem

Functie

Als technieker zorg je ervoor dat alle machines up en running zijn, zodat de operatoren vlot hun werk kunnen doen. Je staat in voor het preventieve en correctieve onderhoud van de productielijnen. Omwille van de grote diversiteit aan machines, komen zowel mechanica, pneumatica, elektriciteit als elektronica aan bod. Dankzij ons hoogtechnologisch machinepark, speelt automation een steeds belangrijkere rol. In elke job primeert SQCDME, wat staat voor veiligheid (Safety), kwaliteit (Quality), kostenefficiëntie (Cost), resultaatgerichtheid (Delivery), motivatie (Motivation) & leefomgeving (Environment).

Gezien Alpro de klok rond produceert, werken wij in verschillende ploegen: wisselende voor- en namiddagploeg, vaste nachtploeg en een wisselende weekendploeg. Wat wil jij doen? 


Profiel

  • Jij bent voor ons een échte PRO dankzij jouw technische opleiding of ervaring en je probleemoplossend inzicht. 
  • Je gaat graag in overleg met je collega's en drukt je vlot uit in het Nederlands. 
  • Je bent bereid om je steeds bij te scholen via on-the-job training en helpt meedenken over continue verbetering. 
  • Enthousiasme, positivisme, openheid en empathie maken van jou een top collega! 

Aanbod

  • Als jij ons ervan overtuigd een échte PRO te zijn, dankzij je kennis, motivatie en ervaring, bieden we jou een professionele toekomst! Je komt terecht in een multidisciplinair en dynamisch team en staat dichtbij het eerstelijnsmanagement. In elke job is er ruimte voor initiatief en kan je naast je functie ook een echte rol opnemen, onder de vorm van trainer, mentor, 5S verantwoordelijke... 
    Een aantrekkelijk uurloon wordt aangevuld met maaltijdcheques, hospitalisatie- en groepsverzekering. 

  • Veiligheid van alle medewerkers is binnen Alpro topprioriteit! Ieder van ons draagt bij tot ons WISE programma (Working in a Safer Environment).

  • Je komt terecht in een topteam van PRO's en kan rekenen op hun steun in jouw ontwikkeling. Via ons opleidingstraject word jij een expert in je job en kan je op termijn doorgroeien.

Solliciteer nu!