Technieker Elektromechanica 

Loonbedrijf Deroo is een warm familiebedrijf die gespecialiseerd is in het zaaien/planten en oogsten van groenten. Met hun betrouwbaar, up/to date machinepark en enthousiaste medewerkers zijn ze ieder jaar te vinden op vele verschillende locaties. 

Functie

Je wordt ingezet als technieker om het dagelijks en jaarlijks onderhoud uit te voeren aan de eigen landbouwmachines en tractoren. Af en toe dienen er ook kleine en grote reparaties te gebeuren. Normaal gebeurt alle onderhoud in het atelier, maar soms kan dit ook in het veld zijn. De taken verspreiden zich van lassen, lagers vernieuwen tot elektrische storingen oplossen. Afhankelijk van jouw ambities worden er verschillende verantwoordelijkheden toevertrouwd. In het goed uitgeruste atelier is alles aanwezig om zelfstandig te kunnen werken. Bij grote onderhouds- of herstellingswerken wordt er in team gewerkt. In het hoogseizoen wordt er van maandagmorgen tot zaterdagmiddag gewerkt (april-december).

Profiel

  • Je beschikt over een bachelor/ master elektrotechniek, mechanica of elektromechanica of compenseert dit door ervaring. 
  • Je bent iemand die zelfstandig en nauwkeurig zijn werk uitvoert. 
  • Je bent een echte problemsolver. 
  • Je bent in het bezit van een B rijbewijs of BE. Ter plaatse werken we steeds met een volledig uitgeruste servicewagen. 
  • Kennis in de sector is een pluspunt.

Aanbod

Bij Deroo bieden ze je een afwisselende en boeiende job aan in een jong dynamisch team. Een inloopperiode is voorzien waarbij je de kans krijgt de om alle facetten van hun activiteiten te leren. Je komt terecht in een groeiende kmo waar je wordt ondersteund en aangemoedigd om initiatief te nemen. Indien gewenst kan je zelf ook eens af en toe achter het stuur kruipen van de machines. Ze bieden je een vast contract en een aantrekkelijk loonpakket, gekoppeld aan jouw ervaring en functieniveau. 

Solliciteer nu!

Privacyverklaring