Teamleader Affinage

Fromunion NV - Kaasmakerij Passendale begon in 1932 als ambachtelijke kaasverkoper en groeide uit tot een vaste waarde in de kaaswereld. Als onderdeel van een toonaangevende internationale groep, namelijk Savencia Group, blijven we toch onze sterke waarden en ondernemerscultuur behouden. Bij Kaasmakerij Passendale worden de kazen nog steeds op ambachtelijke wijze gemaakt. Door de passie van onze medewerkers bereiden wij dag in dag uit de lekkerste kazen! Om deze traditie voort te kunnen zetten, zijn we op zoek naar nieuwe Zoneleaders voor onze Affinage. Geïnteresseerd om deel te nemen en alles te leren over dit magnifiek proces? Stuur dan zeker je cv door! 

Functie

In de Affinage worden de kazen gewassen, gekeerd en laten we ze rusten. Op die manier zorgen we voor de optimale rijping die resulteert in de optimale, typische smaak! Door jouw nauwkeurigheid en stiptheid zorg je ervoor dat de dagplanning mooi gerespecteerd wordt. Zo worden de kazen tijdig en correct behandeld conform de procedures. Je stuurt je team aan: je weet wat er leeft binnen jouw team en bent eerste aanspreekpunt bij (technische) problemen. Verder volg je de procesparameters op (klimaatkasten...) en sta je in voor een correcte registratie en stockbeheer in SAP. Daarnaast rapporteer je aan de Head of Affinage.

Profiel

  • Je hebt zin voor verantwoordelijkheid en werkt graag op een zelfstandige manier. 
  • Je houdt van werken met mensen en weet ze te motiveren, o.a. door jouw voorbeeldgedrag.
  • Je werkt resultaatgericht en haalt energie uit problem-solving.
  • Je hebt een goeie pc-kennis (Word, Excel, Outlook) of je hebt reeds een basiskennis pc en bent bereid hier een opleiding voor te volgen.
  • Goeie kennis Nederlands, Frans is een pluspunt.

Aanbod

  • Fromunion-Kaasmakerij Passendale is een specialiteitenbedrijf dat deel uitmaakt van een toonaangevende, internationale groep.
  • We hebben de teamspirit van een professionele KMO met de voordelen van een grote groep.
  • Competitieve verloning.

Solliciteer nu!

Privacyverklaring