Teamleader Productie

Fromunion NV - Kaasmakerij Passendale begon in 1932 als ambachtelijke kaasverkoper en groeide uit tot een vaste waarde in de kaaswereld. Als onderdeel van een toonaangevende internationale groep, namelijk Savencia Group, blijven we toch onze sterke waarden en ondernemerscultuur behouden. Bij Kaasmakerij Passendale worden de kazen nog steeds op ambachtelijke wijze gemaakt. Door de passie van onze medewerkers bereiden wij dag in dag uit de lekkerste kazen! Om deze traditie voort te kunnen zetten, zijn we op zoek naar nieuwe teamleaders/voormannen. Geïnteresseerd om deel te nemen en alles te leren over dit magnifiek proces? Stuur dan zeker je cv door! 

Functie

Jouw stiptheid en nauwkeurigheid zorgen ervoor dat de dagplanning gerespecteerd wordt en dat de kazen tijdig en correct gefabriceerd worden conform de procedures en stuurt bij indien nodig. Je bent een echte Peoplemanager: je weet wat er leeft binnen jouw team en bent het eerste aanspreekpunt bij (technische) problemen en verder sta je in voor de werkpostverdeling. Je kunt plannen en dirigeren, je bewaart het overzicht en kan mensen inspireren en motiveren. Je hanteert een coachende leidinggevendsstijl. Als teamlead/voorman volg je het proces op en sta je in voor een correcte registratie in SAP alsook de rapportering aan de Head of Fabrication.

Profiel

  • Je hebt zin voor verantwoordelijkheid en werkt graag op een zelfstandige manier. 
  • Je houdt van werken met mensen en weet ze te motiveren, o.a. door jouw voorbeeldgedrag.
  • Je werkt resultaatgericht en haalt energie uit problem-solving.
  • Je hebt een goeie pc-kennis (Word, Excel, Outlook) of je hebt reeds een basiskennis pc en bent bereid hier een opleiding voor te volgen.
  • Goeie kennis Nederlands, Frans is een pluspunt. 

Aanbod

  • Fromunion-Kaasmakerij Passendale is een specialiteitenbedrijf dat deel uitmaakt van een toonaangevende, internationale groep.
  • We hebben de teamspirit van een professionele KMO met de voordelen van een grote groep.
  • Competitieve verloning.

Solliciteer nu!

Privacyverklaring