Teamleader

Hallo, wij zijn modulyss uit Zele, een trotse dochteronderneming van Balta. We ontwerpen, vervaardigen en leveren unieke tapijttegels voor de internationale contractmarkt en hebben meer dan 25 jaar ervaring in de tapijttegelsector. Met ons dynamisch en energiek team bepalen we de trends en willen we inspireren.

Ben jij onze toekomstige teamleader?

JOBINHOUD

Als teamleader sta je in voor de opvolging, aansturing en motivering van je team. Het is de bedoeling dat je na het doorlopen van een opleidingsperiode kennis hebt van de volledige werking van de bitumen- en stanslijn, zodanig dat je in staat bent om gepast tussen te komen bij storingen of fouten. Je zorgt voor de uitvoering en opvolging van de opgedragen productieplanning, rendement en kwaliteitscontrole. Je toont initiatief om verbeteringstrajecten op gebied van productie, veiligheid en kwaliteit mee op te starten en te begeleiden.

PROFIEL

  • Je beschikt over leidinggevende capaciteiten, enige ervaring als leider is een pluspunt
  • Je beschikt bij voorkeur over een bachelor diploma
  • Je houdt van de flexibiliteit van twee ploegen (5u00 tot 13u00 en van 13u00 tot 21u00)
  • Word en Excel zijn je niet vreemd

AANBOD

Wij bieden je een gevarieerde functie binnen een uitdagende omgeving. Je krijgt de kans om te groeien en je te ontplooien aan de hand van de interne opleiding en ondersteuning door peter of meter. Voor deze vaste functie kan je rekenen op een competitief loonpakket met werkzekerheid. 

Solliciteer nu!