Teamleader Technische Dienst

De firma Maselis NV is een familiale onderneming, gevestigd in Roeselare. Ze zijn actief in de primaire transformatie van granen en peulvruchten tot basisgrondstoffen bestemd voor de agro- en voedingsindustrie.

Functie

Als teamleader stuur je de techniekers aan. Je bent verantwoordelijk voor het plannen van werkorders m.b.t. herstellingen, montages en onderhoud van het machinepark en de opvolging hiervan. Het regelen van de wachtdienst en verlofplanning hoort ook bij het takenpakket.

Je komt met grote regelmaat op de werkvloer, voornamelijk in een begeleidende/ coachende rol, dus de hands-on mentaliteit blijft een must. Als operatoren of andere collega's technische vragen hebben, zullen ze jou als 1e aanspreekpunt hebben. 

Je denkt actief en creatief mee aan mogelijke wijzigingen en aanpassingen aan het productieproces ten voordele van de veiligheid, kwaliteit, beschikbaarheid en rendement en je rapporteert aan het diensthoofd technische dienst.

Profiel

  • Je behaalde een diploma in het secundair onderwijs in een relevante richting, bij voorkeur in de richting elektromechanica of mechanica of je bent gelijkwaardig door ervaring.
  • Je hebt al een paar jaren ervaring als mecanicien en hebt een basiskennis van elektriciteit.
  • Je werkt hoofdzakelijk zelfstandig en beschikt de nodige leidinggevende en communicatieve capaciteiten. Je bent sterk in het coördineren en delegeren!
  • Je bent bereid om samen met de andere teamleden deel uit te maken van een wachtdienst waardoor je buiten de normale werkuren kan opgeroepen worden.
  • Je hebt zin voor orde en netheid en draagt dit ook uit binnen jouw team.

Aanbod

Je komt terecht in een hecht en dynamisch team. Het is een boeiende en uitdagende dagjob, waar je actief meewerkt aan de toekomst van de afdeling. We bieden jou een uitgebreide interne opleiding aan met een goede verloning aangevuld met extralegale voordelen zoals een groeps- en hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques, fruit, koffie, ...

Solliciteer nu!

Privacyverklaring