Service technieker liften

Coopman Orona, gevestigd in Waregem, maar actief in België en ver daarbuiten, is gespecialiseerd in de installatie, het onderhoud en de herstelling van liften, roltrappen, platformliften, etc. Voor hun technische dienst zoeken ze versterking in West-Vlaanderen!

 

Functie

Dagelijks vertrek je van thuis uit met je dienstwagen en je planning op zak in je smartphone naar je klanten. Je bent verantwoordelijk voor het periodieke onderhoud en kleine herstellingen. Je lost mechanische en elektrische storingen op. Je registreert wat je hebt gedaan zodat het technische dossier in orde blijft. Gedurende de dag kan je met technische vragen terecht bij collega's en leidinggevenden. Na je opleidingsperiode zal je ook worden ingeschakeld worden in de wachtdienst. Dit is in een beurtrolsysteem van 42 dagen. Op regelmatige basis volg je toolboxmeetings waarbij je je collega's leert kennen en veel kan leren rond veiligheid en kwaliteit.

Profiel:

  • Je hebt een technische opleiding genoten, bijvoorbeeld elektromechanica of elektriciteit

  • Je bent contactvaardig en klantgericht

  • Je woont in de regio West-Vlaanderen en je hebt een rijbewijs B

  • Je bent flexibel en autonoom met oog voor kwaliteit en veiligheid 

Aanbod

Je komt terecht in een toonaangevende organisatie, internationaal actief maar ook nog steeds lokaal verankerd en met een familiaal karakter. Je krijgt een training on-the-job en je kan steeds rekenen op ondersteuning van collega's en leidinggevenden. Er wordt een marktconforme verloning voorzien met extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, ecocheques, wachtpremies, etc. 

Solliciteer nu!

Privacyverklaring