Senior quality manager

Functie

Als quality manager bewaak je de kwaliteit van de processen van het distributiecenter in Gullegem en de productie-onderneming in Roemenië. Hierbij ben je verantwoordelijk voor het onderhouden en optimaliseren van de kwaliteitssystemen ISO9001 en IATF16949 en het beheren en toepassen van de kwaliteitsnormen. Daarnaast ben je de eindverantwoordelijke voor een correcte analyse van de leveranciers- en klantenklachten en de verdere opvolging en afhandeling ervan. Je formuleert voorstellen om kwaliteitsproblemen op te lossen en te voorkomen en je neemt een eindbeslissing in kwaliteitsdiscussies. Als laatste werk je de supplier development aanpak verder uit zodat op termijn de key leveranciers op een hoger niveau gebracht worden. In deze rol geef je leiding aan een team bestaande uit medewerkers uit de HQ in Gullegem en de productieplant in Roemenië.


Profiel

  • Je beschikt over een technisch masterdiploma, bij voorkeur ingenieur werktuigkunde.
  • Je hebt minstens 10 jaar relevante ervaring, met een mechanische background.
  • Ervaring in China zal jou zeker een toegevoegde waarde bieden.
  • Je beschikt over een heel goede kennis van productieprocessen en managementeigenschappen.
  • Je bent technisch sterk, analytisch, open-minded, flexibel, een goede communicator en een ondernemer.
  • Je hebt de vereiste maturiteit om een gerespecteerde gesprekspartner te zijn voor je collega's en participeert actief in het management team.
  • Je bent bereid 50% van jouw tijd te reizen.
  • Je hebt een heel goede kennis Engels; kennis van bijkomende talen is een troef.

Aanbod

Je komt terecht in een dynamisch wereldwijd actief groeibedrijf en krijgt de opportuniteit om jouw
stempel te drukken op de kwaliteitsontwikkeling. In deze rol maak je deel uit van het management team en rapporteer je rechtstreeks aan de managing director. Er wordt een aantrekkelijk salarispakket volgens ervaring, verantwoordelijkheden en competenties voorzien.

Solliciteer nu!