Rechterhand Productieverantwoordelijke

Deze familiale KMO gevestigd te Ieper, is dé specialist in plaatbewerking en constructies op maat. Dit vooruitstrevend en innovatief bedrijf beschikt over een uiterst modern machinepark, waarbij continu geïnvesteerd wordt in de nieuwste technologieën. 

Functie

Als rechterhand van onze productieverantwoordelijke kom je terecht in een erg gevarieerde job. Je staat de productieverantwoordelijke dagelijks bij in zijn taken en vervangt hem bij afwezigheid. De interne logistiek van onze goederen is jouw hoofdverantwoordelijkheid, waarbij je steeds rekening houdt met de vooropgestelde planning. Onverwachtste omstandigheden of problemen zijn voor jou uitdagingen waarop je snel en zelfstandig een antwoord kan bieden. Je ziet werk en neemt initiatief om te helpen, problemen op te lossen en mensen aan te sturen. Je denkt mee en doet voorstellen om de productie te optimaliseren. Als rechterhand van de productieverantwoordelijke enthousiasmeer je mee het team en steek je met plezier mee de handen uit de mouwen in de productie.  

Profiel

  • Je hebt een aantal jaren ervaring in een productieomgeving
  • Je bent Nederlandstalig en spreekt Frans
  • Je kan planlezen en organiseren, je hebt respect voor orde en netheid
  • Je beschikt over een rijbewijs B, rijbewijs C is een pluspunt
  • Je kan met een heftruck rijden
  • Flexibiliteit, klantgerichtheid en zorgvuldigheid zijn jouw troeven
  • Je bent gedreven, behulpzaam en een echte People manager

Aanbod

We bieden een gevarieerde en voltijdse job in een groeiende en familiale KMO. Je komt terecht in een no-nonsense bedrijfscultuur waarbij er geïnvesteerd wordt in zowel personeel als in de nieuwste technologieën. We voorzien een interessant loonpakket, aangevuld met extralegale voordelen en 9 ADV dagen. Op termijn zijn er mogelijkheden om door te groeien.

Solliciteer nu!