Projectverantwoordelijke wervingspakketten voor technisch talent (m/v/x)

AUXILIOS bvba, gelegen in Roeselare, is een onafhankelijk HR-kantoor dat als externe personeelsdienst
kmo's en grote bedrijven bijstaat in hun personeelsbeleid. Voor de regionale uitbouw van onze team zoeken wij een enthousiaste verantwoordelijke werving (m/v/x):

JOBINHOUD

Ben je gepassioneerd door de wereld van werving?

  • Leg je graag contacten met bedrijven die op zoek zijn naar nieuwe collega's
  • Begeleid je graag mensen die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging?
  • Dan is onze functie als projectverantwoordelijke wervingtools iets voor jou!

Je gaat op zoek naar en contacteert bedrijven uit Vlaanderen die op zoek zijn naar technisch talent. Samen met hen stel je een wervingspakket op maat op zodat ze op kwalitatieve instroom kunnen rekenen, en dit aanvullend op de acties die ze zelf reeds ondernamen of die al gepland staan. Eenmaal er een go is, contacteer je actief en latent zoekende werkzoekenden om hen te overtuigen van die vacature. Om je overzicht te behouden, verzorg je de administratieve verwerking in ons CRM pakket.

Tijdens het schooljaar sta je daarnaast mee in voor sollicitatietrainingen in technische secundaire scholen in het kader van ons uniek pedagogisch project JOBexpo (www.jobexpo.be).

Uiteraard sta je hierbij niet alleen. Auxilios heeft een aantal tools opgesteld en we zitten ook regelmatig samen om bepaalde situaties multidisciplinair aan te pakken. Hierbij kan je rekenen op diverse invalshoeken en wordt ook jouw inbreng meer dan gewaardeerd.

PROFIEL

Je profileert je als een gedreven teamplayer die ervan houdt om resultaat te boeken

Dan ben jij dé persoon die we zoeken!


AANBOD

Collegialiteit, vrijheid en verantwoordelijkheid zijn hier sleutelbegrippen. Als je bij Auxilios aan de slag gaat, mag je zelfstandig projecten trekken. Je wordt continu gechallenged en krijgt ruimte om te ondernemen! Dit wordt aangevuld met een aantrekkelijk remuneratiepakket, inclusief firmawagen, waarbij je mee bouwt aan een succesverhaal.

Solliciteer nu!

Privacyverklaring