Projectopvolger keukens en badkamers

Vika, gelegen te Gullegem, is een dynamisch en modern bedrijf actief als badkamer-en keukenbouwer. Als Belgische fabrikant produceert Vika keukens, badmeubels en interieurkasten op maat voor verdelers.

In kader van haar verdere groei is VIKA op zoek naar een collega die steeds klantgericht aan de slag gaat en een grote technische affiniteit bezit.


Functie

Als projectopvolger voor onze keukens en badkamers ben je het eerste aanspreekpunt voor onze klanten. Bij het binnenkomen van een offerte, verwerk je deze via ons softwaresysteem tot een correct productieorder. Dit houdt in dat je door middel van je technisch inzicht en (op te bouwen) productkennis de technische haalbaarheid van het gevraagde order aftoetst en indien nodig de klant hierover een advies uitbrengt. Hierdoor fungeer je als spilfiguur tussen de klanten en je collega's in de productie, aankoop,.... .

Profiel

  • Je bezit een diploma industrieel ingenieur of je bent gelijkgesteld (architect bouwkunde) door ervaring.
  • Je houdt van de combinatie administratie, techniek en contact met mensen.
  • Je bent rekenkundig aangelegd en gaat graag nauwkeurig te werk.
  • Je denkt steeds probleemoplossend na.
  • Je kan je uitdrukken in het Frans.

Aanbod

Je komt terecht in een dynamische en sterk groeiende KMO die jou een brede afwisselende functie met ruime verantwoordelijkheden en uitdagingen wordt aangeboden. Daarbij spreekt het van zich dat je eerst een interne opleiding krijgt om nadien goed geïnformeerd aan de functie te starten. Gezien het dynamische karakter van Vika krijg je steeds mogelijkheden tot nieuwe uitdagingen.

Solliciteer nu!

Privacyverklaring