Procesoperator

Een heerlijke bedrijfscultuur

Bij Maselis verwerken we dagelijks graan tot ingredienten voor hoogwaardige voedingswaren. De voorbije jaren kenden we een sterke groei, zonder het familiale karakter te verliezen. Hier kent iedereen elkaar. Operatoren en bedienden, ploegchefs en directie. Die open blik vormt de stevige basis van ons succes. Aangevuld met een duurzame zin voor innovatie en een gezonde portie fun naast het werk. Schrijf jij ook mee aan ons verhaal? 

Functie

Als procesoperator stuur je de verschillende processen of lijnen aan, namelijk: het reinigen, stomen, walsen, drogen, koelen en zeven. Als er zich een storing voordoet, ben jij de persoon die gaat optreden. Daarnaast ben je natuurlijk ook verantwoordelijk voor de productiekwaliteit. D.w.z. dat je op regelmatige basis controles uitvoert, o.a. vochtmetingen, controle van hectolitergewicht, zeefproeven...

Profiel

  • Wij zoeken gemotiveerde operatoren met een A2-diploma of gelijkwaardig door ervaring.
  • Ervaring als procesoperator is een pluspunt.
  • Je bent technisch aangelegd en hebt oog voor kwaliteit en veiligheid.
  • Je werkt in 2 ploegen (vroeg - laat) of 3 ploegen (vroeg - laat - nacht).

De troeven van een Maselis-job

Je werkt in een groeiend bedrijf met een familiaal karakter. Zo schrijf je mee aan ons succesverhaal. Met de autosnelweg en het station vlakbij ben je altijd vlot op weg, naar je werk en na je shift terug naar huis. Je pikt ook je graantje mee van onze expertise en ambitie aan de hand van een mooie verloning, aantrekkelijke extra's en begeleiding om te groeien in je job.

Solliciteer nu!

Privacyverklaring