Preventieadviseur

In het kader van de verdere uitbouw van het veiligheids-en milieubeleid van dit bedrijf, zijn we op zoek naar een preventieadviseur (m/v):


Je komt terecht in een dynamisch familiebedrijf gelegen te Roeselare. Deze producent is actief in de bouwsector en bezit een hoogtechnologische fabriek met veel ambachtelijke kennis. 

Functie

Als preventieadviseur ben je verantwoordelijk voor de roll-out van het dagelijkse veiligheidsbeleid volgens de wettelijke standaarden. Zo werk je mee aan de uitbouw van een veiligheidscultuur en neem je initiatief om de veiligheid, gezondheid en welzijn van de medewerkers op de werkvloer te bevorderen. 

Je adviseert het management en krijgt de ruimte om zelf acties op te zetten waarbij je de medewerkers betrekt. Ook het administratieve luik beheers je.

Veiligheid gaat hand in hand met netheid en kwaliteit, ook hier zet je alles op alles om beide naar een hoger niveau te brengen.

Profiel

  • Je behaalde een hoger diploma in een technische richting
  • Je volgde bijkomend een opleiding tot preventie-adviseur niveau II.

  • Je kan reeds enkele jaren ervaring voorleggen in een industriële omgeving.

  • Je hebt een hands-on ingesteldheid, zin voor initiatief en je voelt je goed op de werkvloer.

  • Je bent team georiënteerd en gaat vlot in overleg met verschillende actoren (intern en extern).

Aanbod

Niet alleen krijg je een boeiende en veelzijdige functie binnen een groeibedrijf, je komt ook terecht in een stimulerende werkomgeving met ruimte voor initiatief, verantwoordelijkheid en persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast krijg je een aantrekkelijk salarispakket met extralegale voordelen.


Solliciteer nu!