Ploegleider Techniek

Je komt terecht in een team van zowat 250 gedreven collega's.
In onze ultramoderne productiesite te Roeselare (Beveren) produceren we een breed gamma hoogkwalitatieve en innovatieve ontbijtgranen en dit volgens de strengste hygiëne- en kwaliteitsvoorschriften en met de grootste zorg voor mens en milieu. 

Functie

Je komt, als Ploegleider-technieker, terecht in een ultramodern machinepark in Roeselare (Beveren). Je waarborgt de operationaliteit en de goede voortgang van het productie- en inpakproces op technisch vlak, gebouwen, nutsvoorzieningen en infrastructuur. Je lost zelf storingen op en assisteert de teamleden waar nodig. Daarnaast zorg je voor de werkverdeling binnen jouw ploeg en beslis jij wie naar welke storing gaat. Hierbij waak jij over de te respecteren deadlines en zie je toe op het tijdig herstellen van het materiaal of de machines. Jij stuurt de teamleden aan, staat hen bij en assisteert waar nodig. Op basis van jouw analyse van technische problemen geef je input over verbeterprojecten of eventuele aanpassingen. Tevens ben je enthousiast om je steeds verder bij te scholen en jouw kennis te delen met jouw teamleden. Je communiceert vlot en correct naar de teamleden en naar de leidinggevenden. Zo neem je deel aan de ploegleidersmeeting en sta je in voor de informatiedoorstroming naar het team. Als ploegleider heb je een voorbeeldfunctie en draag je de onze waarden hoog in het vaandel. Je leeft de voorschriften rond veiligheid, kwaliteit en milieu steeds strikt na.

Profiel

  • Je volgde een technische opleiding, bij voorkeur elektromechanica 
  • Je beschikt over relevante ervaring, bij voorkeur als leidinggevende, in een productieomgeving

  • Je beschikt over een analytisch denkvermogen en technische vaardigheden

  • Je hebt sterke leidinggevende en communicatieve vaardigheen
  • Je bent bereid om in 2 ploegen te werken (ma-vrij) 
  • Jij bent: ambitieus, authentiek, betrokken, gedreven en mensgericht!
  • Jouw inzet en motivatie vinden wij belangrijk. 

Aanbod

Je komt terecht in een internationaal, dynamisch, groeiend en ultra modern bedrijf. Ruimte voor opleiding, initiatief. Een vlakke structuur met een open communicatie en gedreven collega's. Een marktcompetitieve verloning, aangevuld met extralegale voordelen

Solliciteer nu!

Privacyverklaring