Operations Manager Metaal

Pamo te Dendermonde is gespecialiseerd in maatwerk  in diverse soorten staal, inox, aluminium en koper. De voorbije decennia bouwden ze expertise op in onder andere de hoogspanningsindustrie en de farmaceutische industrie. Hun waarden zijn Betrouwbaarheid, Flexibiliteit en Kwaliteit. Voor hen zoeken we een Operations Manager!

Functie

Als operations manager heb je een zeer afwisselende functie die verschillende domeinen omvat. Je houdt een overzicht over alle lopende projecten groot en klein. Je organiseert en stuurt hierbij verschillende personen aan bijvoorbeeld tekenaars. Je beslist op de juiste momenten zodat de verschillende processen optimaal blijven verlopen. Je rapporteert aan de zaakvoerder. Je onderhoudt nauwe contacten zowel extern (klanten, leveranciers, etc.) als intern (medewerkers op verschillende niveaus). Je maakt de planning op voor montages, leveringen, personeel en onderaannemers. Je controleert personeelsdocumenten, tekenwerk en aankoopfacturen. Daarnaast zorg je voor een feilloze administratieve verwerking van offertes (o.a opmaak), facturen, prijsvragen en bestellingen.

Profiel

  • Je hebt een technische opleiding genoten niveau Ingenieur bijvoorbeeld Electromechanica of Bouwkunde.
  • Je beheerst het Nederlands zeer goed en daarnaast heb je een basiskennis van het Frans.
  • Je hebt ervaring in een organiserende en leidinggevende functie in de industrie, idealiter de metaalsector.
  • Je bent efficiënt en secuur en houdt steeds het overzicht.
  • Je bent betrouwbaar en flexibel. Je hebt oog voor kwaliteit.
  • Je bent contactvaardig en stressbestendig.

Aanbod

Je komt terecht in een dynamische organisatie. Er wordt geïnvesteerd niet enkel het machinepark, maar ook in de medewerkers. Je krijgt volop kansen om je verder te ontwikkelen. Er wordt een aantrekkelijke verloning voorzien in verhouding tot expertise en functioneren.

Solliciteer nu!