Onderhoudstechnieker

Over ICTS

Wij zijn gespecialiseerd in trailer maintenance, trailer rental én blinken uit door onze kwaliteitsvolle en efficiënte service. Als go-to partner voor transportbedrijven in Europa bieden wij all-in-service oplossingen aan voor onze klanten. Dankzij de dagdagelijkse inzet van meer dan honderd medewerkers in de Benelux, Polen en Rusland, zijn wij ondertussen een stabiele groep met ruime groeiperspectieven. Geïnteresseerd om deel uit te maken van ons prachtige, gedreven team? Stuur dan zeker je cv door! 

Functie

Momenteel zijn we op zoek naar onderhoudstechniekers voor rollend materieel voor onze site in Zeebrugge. 

Je komt terecht in een dynamische groep waar samenwerken en samen groeien centraal staan, waarbij we streven naar één doel: een optimale klantentevredenheid.

Binnen de job van onderhoudstechnieker zal je instaan voor de herstelling en het onderhoud van trailers en opleggers. Dit omvat de vele facetten aan een trailer: remmen, luchtvering, verlichting, onderstel, bovenbouw. Je herstelt ook schades aan trailers. Na een doorgedreven on-the-job opleiding op de werkvloer, waarbij alle nodige vaardigheden en kennis jou aangeleerd worden, word je een onmisbare schakel binnen ons team. Je werkt zowel zelfstandig, onder toezicht van de werkplaatsverantwoordelijke, als samen met andere collega's die steeds klaar staan om jou te assisteren.

Profiel

Je hoeft nog geen ervaring te hebben, zolang je maar gemotiveerd bent! Wij voorzien de opleiding die jij nodig hebt! Bij ICTS kan men van 0 beginnen en uitgroeien tot een volwaardig onderhoudstechnieker! 

Wat breng je dan wel mee naar de werkvloer? 

  • De juiste groei- en probleemoplossende mindset, leergierigheid en doorzettingsvermogen. 
  • Interesse in techniek en flexibiliteit.
  • Zowel Teamspirit als zelfstandig kunnen werken is belangrijk. 

Wat kan jij verwachten?

  • Een aantrekkelijk brutosalaris, naargelang jouw ervaring en motivatie. 

  • Maaltijdcheques en ecocheques, deze zijn mooi meegenomen!

  • Gratis hospitalisatieverzekering. 

  • Andere incentives zoals eindejaarsgeschenk en -diner, zomeractiviteit (bv. old-timer rally) en andere leuke thema-geschenken.

  • Aangename en dynamische werksfeer waarbij je een volledige opleiding krijgt op de werkvloer.

  • Doorgroeimogelijkheden? Zeker en vast!

Solliciteer nu!

Privacyverklaring