Monteur machinebouw

Demaitere bvba, gelegen te Moorslede, is onder de merknaam Demtec reeds decennia lang actief in machinebouw automatisering voor de glastuinbouw en vlasvezelverwerking. Zo fabriceren wij onder andere volautomatische perslijnen om plantjes in te kweken, inpotmachines, interne transportsystemen, ... . De jongste jaren werden ook industriële robots geïntegreerd in diverse projecten. 


Functie

Als monteur bij Demaitere bvba demtec krijg je veel afwisseling in jouw takenpakket. Als eerst sta je in voor de mechanische montage van machines in de werkplaats op basis van technische plannen. Je monteert naast mechanische componenten ook aandrijvingen, perslucht onderdelen en gedeeltelijk ook elektrische onderdelen. Daarnaast sta je mee in voor het proefdraaien en testen van individuele machines of een volledige productielijn. Ook verzorg je regelmatig de installatie en het opstarten van de machines op verplaatsing. Als slot ben je bereikbaar via een telefonische service en sta je in voor depannages en onderhoud. Hierbij is het mogelijk dat je sporadisch deze depannages in het buitenland zal uitvoeren.


Profiel

  • Planlezen kent voor jou geen geheimen meer.

  • Je bezit een A2 in het studiegebied mechanica - elektriciteit of een professionele bachelor IW of je bent gelijkwaardig door ervaring

  • Je bezit naast jouw mechanische kennis een basiskennis elektriciteit

Aanbod

Als je bij Demaitere bvba terechtkomt, kan je jou verwachten aan dynamische KMO met korte communicatielijnen, doorgroeimogelijkheden en voldoende ondersteuning en mogelijkheden om jezelf verder te ontplooien. Dit wordt aangevuld met een competitieve verloning met extra voordelen en een contract van onbepaalde duur.  

Solliciteer nu!