Matrijzenbouwer

Boucherie, gelegen te Izegem, ontwerpt en produceert een breed scala aan machines voor borstelfabrikanten wereldwijd. In de afdeling matrijzenbouw worden uiterst nauwkeurige matrijzen gebouwd. Deze bestaan uit precisie componenten en worden door de matrijzenbouwers zeer nauwkeurig samengesteld tot één geheel.


Functie

Als matrijzenbouwer werk je mee aan de opbouw van verschillende soorten gespecialiseerde matrijzen. Samen met je collega's monteer je de afzonderlijke onderdelen die elders in onze fabriek gemaakt worden tot de matrijs klaar is voor het proefspuiten. Je start met de meer eenvoudige matrijzen en wordt opgeleid tot een echte specialist in je vak. Het proefspuiten van de matrijzen kan op termijn ook deel uitmaken van jouw takenpakket.


Profiel

  • Je bent uiterst nauwkeurig en je werkt detailgericht. 
  • Je houdt ervan om met je handen complexere mechanische componenten tot één geheel te vormen. 
  • Ervaring in de matrijzenbouw of met fijnmechanisch paswerk is aangewezen. 
  • Enige kennis van spuitgieten is een pluspunt

Aanbod

Niettegenstaande de internationale dimensie van het bedrijf, is er nog steeds sprake van een vlakke bedrijfscultuur met informele en korte communicatielijnen. Je komt terecht in een team waarbinnen voldoende uitdagingen te vinden zijn en waarbij je voornamelijk in de breedte kan doorgroeien en je verder kan specialiseren. Het salaris is bespreekbaar volgens jouw competenties en ervaring. Gezien je in een 40urenweek werkt, kan je rekenen op extra compensatiedagen wat zorgt voor een aantrekkelijke verlofregeling.  

Solliciteer nu!

Privacyverklaring