Lasser-samensteller

Een familiale KMO gevestigd te Ieper, is dé specialist in plaatbewerking en constructies op maat. Dit vooruitstrevend en innovatief bedrijf beschikt over een uiterst modern machinepark, waarbij continu geïnvesteerd wordt in de nieuwste technologieën. Als industrieel toeleveringsbedrijf biedt het kwalitatieve metaalconstructies van onderdelen en plaatbewerking aan, voor zowel volumineuze en kleinschalige seriewerken alsook stukwerken. Hun klanten zijn talrijke constructeurs van machines en installaties en bedrijven actief in de bouw en interieurinrichting. Wegens uitbreiding van hun productieruimte kijken ze uit naar extra collega's (m/v). 

Functie

Als lasser-samensteller zal je hoofdzakelijk onze onderdelen lassen en rekenen we op jouw lastalent voor de moeilijkere stukken. Als halfautomaat lasser lever je maatwerk af voor onze klanten. Op basis van een plan weet jij kwalitatieve lassamenstellingen en kalibers te maken. De collega-lassers sta je bij door uitleg en ondersteuning te geven. Zij rekenen op jouw hulp bij het assembleren van moeilijkere stukken. Daarnaast help je jouw collega's met de opbouw van lastafels en de start van nieuwe series.

Profiel

  • Je volgde een lasopleiding of je hebt gelijkwaardige kennis en vaardigheden door ervaring
  • Je bent een uitstekende MIG-MAG lasser, TIG-lassen is een pluspunt
  • Je kan planlezen en je hebt kennis van lassymbolen
  • Je bent Nederlandstalig en je spreekt een woordje Frans
  • Je werkt zeer nauwkeurig, hebt oog voor detail en aandacht voor kwaliteit
  • Je bent een teamspeler en zeer hulpvaardig

Aanbod

We bieden een voltijdse functie in een groeiende en familiale KMO. Je komt terecht in een no-nonsense bedrijfscultuur waarbij er geïnvesteerd wordt in zowel personeel als in de nieuwste technologieën. We voorzien een interessant loonpakket, aangevuld met extralegale voordelen en 9 ADV dagen. 

Solliciteer nu!

Privacyverklaring