Technische managers

01-10-2019

Op zoek naar een quality manager, facility and maintenance manager of market development manager? Lees hieronder meer! 


Quality manager

Wie is hij? 
Deze 4-talige master bio-ingenieur heeft reeds heel wat managementervaring op kwaliteitsniveau zowel in quality assurance alsook in quality control. Deze ervaringen bevinden zich onder meer binnen verschillende sectoren zoals de elektro-mechanische en metaalindustrie. Deze persoon houdt van people management en helpt graag mee strategische veranderingen door te voeren binnen de middelgrote en grote KMO's. 

Wat zoekt hij?
  • Een managementfunctie in een internationale context (reispercentage minder dan 50%)
  • Wil kunnen instappen in een groeiverhaal.
  • Op zoek naar een middelgrote tot grote KMO met een technisch product.
Waar wil hij werken? Woont in Sint-Eloois-Winkel

Meer info? 


Facility and maintenance manager

Wie is hij? 

Deze gedreven technisch verantwoordelijke neemt graag een breed takenpakket voor zijn rekening. Hij bouwde een sterke technische (mechanisch, elektrisch, elektronisch) ervaring op. Deze ervaring vulde hij aan met het beheer van gebouwen en utilities. Hij heeft altijd gewerkt alsof het zijn eigen zaak was. Echter zijn er recent grote veranderingen geweest waardoor hij zijn toekomst niet langer bij zijn huidig bedrijf ziet. 

Wat zoekt hij?

  • Een uitdagende functie waarin hij gebouwenbeheer, utilities en technical management kan combineren.
  • Een kmo omgeving.
Waar wil hij werken? Vanuit zijn woonplaats regio Menen verplaatst hij zich gemakkelijk in midden en zuid West-Vlaanderen.


Market development manager

Wie is hij? 

Na zijn studies als industrieel ingenieur - chemie ging deze kandidaat al snel in sales-gerichte jobs aan de slag. Zo klom hij bij zijn vorige werkgever op van sales engineer naar senior solution manager. De verre internationale verplaatsingen deden hem van job veranderen, maar bij zijn huidige werkgever voelt hij zich niet 100% goed in zijn vel.Deze enthousiaste persoon weet van aanpakken. Hij heet een groot vertrouwen in zijn opgebouwde ervaring wat hem een goede basis geeft voor het uitbouwen van nieuwe projecten. Hij is daarnaast zeer communicatief en klantgericht.

Wat zoekt hij?

  • Een gevarieerde functie met veel klantencontact.
  • Een job met de nodige verantwoordelijkheid en zelfstandigheid, maar waar hij kan pingpongen met collega's om tot de juiste oplossingen te komen.

Waar wil hij werken? Deze kandidaat woont in Ertvelde. Hij is erg flexibel naar verplaatsingen toe.