Hou je van mensen coachen en begeleiden?

25-01-2019

HERSTART is een deelproject van AUXILIOS. De doelstelling van Herstart is om mensen terug al fluitend naar hun werk te laten gaan na loopbaan- of outplacementbegeleiding.


Voor versterking van ons team zoeken wij een enthousiaste

coach outplacement- en loopbaanbegeleiding (m/v) voor West- en Oost-Vlaanderen:

Functie

In de eerste plaats sta je als gedreven coach in voor outplacement- en loopbaangeleiding. Je begeleidt en ondersteunt mensen bij de zoektocht naar een nieuwe uitdaging na ontslag, faling of herstructurering. Herstart is daarnaast een erkend loopbaancentrum. Actieve werkenden die met vragen zitten rond hun loopbaan, help je bij de heroriëntering en een aangepaste carrièreplanning.

Aanvullend ben je ook bereid je in te zetten op vlak van werving en selectie. Tijdens het schooljaar sta je daarnaast mee in voor sollicitatietrainingen in technische secundaire scholen in het kader van het pedagogisch project JOBexpo en help je ook mee bij het geven van andere opleidingen (ook in het Frans).


Profiel

  • Heb je een masterdiploma op zak?
  • Heb je na je opleiding minstens 3 jaar ervaring in een gelijkaardige functie als coach outplacement, arbeidsbemiddelaar of trajectbegeleider?
  • Je bent een teamplayer, communicatief sterk en proactief?
  • Je communiceert vlot in het Nederlands, Frans en Engels?
  • Je stelt je flexibel op in functie van de klant?
  • Je houdt je administratie goed bij?

Dan ben jij dé persoon die we zoeken!


Aanbod

Collegialiteit, vrijheid en verantwoordelijkheid zijn hier sleutelbegrippen. Wie bij Auxilios aan de slag gaat, mag zelfstandig projecten trekken waardoor je op korte termijn heel erg veel bijleert. Je wordt continu gechallenged en krijgt ruimte om te ondernemen! Dit wordt aangevuld met een aantrekkelijk remuneratiepakket, inclusief firmawagen, waarbij je meebouwt aan een succesverhaal.

Solliciteer nu!