Hou je ervan mensen persoonlijk te begeleiden?

19-09-2018

Herstart, deelproject van Auxilios, heeft als doelstelling om mensen terug al fluitend naar hun werk te laten gaan na loopbaan- of outplacementbegeleiding.


Voor versterking van ons team in Oost-Vlaanderen, zoeken wij een enthousiaste coach outplacement- en loopbaanbegeleiding (m/v):

Functie

In de eerste plaats sta je als gedreven coach in voor outplacement- en loopbaangeleiding. Je begeleidt en ondersteunt mensen bij de zoektocht naar een nieuwe uitdaging na ontslag, faling of herstructurering. Herstart is daarnaast een erkend loopbaancentrum. Actieve werkenden die met vragen zitten rond hun loopbaan, help je bij de heroriëntering en een aangepaste carrièreplanning.

Je bent ook bereid je in te zetten voor de verdere groei van Auxilios in Oost-Vlaanderen op vlak van werving en selectie. Je wordt hierbij ingeschakeld bij het interim-management bij Oost-Vlaamse klanten.

Tijdens het schooljaar sta je daarnaast mee in voor sollicitatietrainingen in technische secundaire scholen in het kader van het pedagogisch project JOBexpo en help je ook mee bij het geven van andere opleidingen (ook in het Frans).


Profiel

  • Heb je een masterdiploma op zak?
  • Heb je na je opleiding minstens 3 jaar ervaring in een gelijkaardige functie als coach?
  • Je bent een teamplayer, communicatief sterk en proactief?
  • Je communiceert vlot in het Nederlands, Frans en Engels?
  • Je stelt je flexibel op in functie van de klant?
  • Je houdt je administratie goed bij?

Dan ben jij dé persoon die we zoeken!

Aanbod

Collegialiteit, vrijheid en verantwoordelijkheid zijn hier sleutelbegrippen. Wie bij Auxilios aan de slag gaat, mag zelfstandig projecten trekken waardoor je op korte termijn heel erg veel bijleert. Je wordt continu gechallenged en krijgt ruimte om te ondernemen! Dit wordt aangevuld met een aantrekkelijk remuneratiepakket, inclusief firmawagen, waarbij je meebouwt aan een succesverhaal.


Voor meer info, neem zeker eens een kijkje op www.herstart.be!


Solliciteer nu!