Coach outplacement en loopbaanbegeleiding

17-09-2019

HERSTART, gelegen in Roeselare, is een deelproject van AUXILIOS. De doelstelling van Herstart is om mensen terug al fluitend naar hun werk te laten gaan na loopbaan- of outplacementbegeleiding.


Voor versterking van ons team zoeken wij een enthousiaste

coach outplacement- en loopbaanbegeleiding (m/v) voor West- en Oost-Vlaanderen:

JOBINHOUD

In de eerste plaats sta je als gedreven coach in voor outplacement- en loopbaangeleiding. Je begeleidt en ondersteunt mensen bij de zoektocht naar een nieuwe uitdaging na ontslag, faling of herstructurering. Actief werkenden die met vragen zitten rond hun loopbaan, help je bij de heroriëntering en een aangepaste carrièreplanning.

Tijdens het schooljaar sta je daarnaast mee in voor sollicitatietrainingen in technische secundaire scholen in het kader van het pedagogisch project JOBexpo en help je ook mee bij het geven van andere opleidingen.

PROFIEL

  • Heb je een masterdiploma psychologie op zak?
  • Heb je na je opleiding minstens 3 jaar ervaring in een gelijkaardige functie als coach?
  • Ben je een teamplayer, communicatief sterk en proactief?
  • Communiceer je vlot in het Nederlands, eventueel ook Frans en Engels?
  • Stel je je flexibel op in functie van de klant?
  • Ben je administratief sterk en correct?
  • Dan ben jij dé persoon die we zoeken!

AANBOD

Collegialiteit, vrijheid en verantwoordelijkheid zijn hier sleutelbegrippen. Als je bij Auxilios aan de slag gaat, mag zelfstandig projecten trekken waardoor je op korte termijn heel erg veel bijleert. Je wordt continu gechallenged en krijgt ruimte om te ondernemen! Dit wordt aangevuld met een aantrekkelijk remuneratiepakket, inclusief firmawagen, waarbij je meebouwt aan een succesverhaal.


LEES MEER