Hou je van training geven?

04-01-2019

Wij zijn op zoek naar een 

Trainer Soft Skills (m/v)!


Functie 

Je staat in voor het geven van bedrijfsinterne opleidingen en workshops op maat van onze klanten in allerlei zachte vaardigheden (klantgerichtheid, peter/meterschap,...). Je voert intakegesprekken bij de klanten en rapporteert nadien. Daarnaast hou je ook een commerciële blik op trajecten en pik je in op opportuniteiten. Tot slot ben je bereid om bij te springen in het project JOBexpo waarbij sollicitatietrainingen gegeven worden in technische secundaire scholen en, indien nodig, te ondersteunen bij de uitvoering van wervingspakketten (belacties, mailacties,...).

Profiel

  • Heb je een minstens een bachelor diploma op zak in een pedagogische richting en heb je een eerste relevante professionele werkervaring?
  • Heb je kennis van communicatietechnieken en persoonlijkheidstypologieën?
  • Kent men jou als een enthousiaste plantrekker, die vlot contacten legt met de nodige overtuigingskracht?
  • Verplaats je je vlot overheen heel België en ben je een mobiele doener die graag de handen uit de mouwen steekt?
  • Ben je bereid om minstens 1x/week jou naar het hoofdkantoor in Roeselare te begeven?
  • Ben je vlot tweetalig (FR/NL)?
  • Maar vooral: heb je heel veel zin om erin te vliegen?

Dan ben jij dé enthousiaste collega die wij zoeken!

Aanbod

Verantwoordelijkheidszin en zelfstandigheid zijn hier sleutelbegrippen. Wie bij Auxilios aan de slag gaat mag projecten trekken waardoor je op korte termijn heel erg veel bijleert binnen een collegiale setting. Je wordt continu gechallenged en krijgt ruimte om te ondernemen! Dit wordt aangevuld met een aantrekkelijk remuneratiepakket, inclusief firmawagen, waarbij je meebouwt aan een succesverhaal.

Solliciteer nu!