Ben je op zoek naar een stage?

22-05-2018

Wij zijn op zoek naar

een stagiair met drive (m/v)!

Functie

Als stagiair kan je ingeschakeld worden in onze HR-projecten en mee ondersteuning bieden zowel bij de klant als back office. Een groot deel van je stage zal binnen het luik werving en selectie liggen: opstellen van vacatureteksten, profielbepaling, onder begeleiding een sollicitatiegesprek afnemen en ondersteuning tijdens assessments. Ook rapporten opmaken, belacties en klantencontact zal een deel van je taken zijn. Daarnaast verwachten we dat je soft skill oefeningen uitwerkt om te implementeren in onze opleidingen of individuele begeleidingen.

Tenslotte loop je stage tijdens het JOBexpo seizoen (van juni t.e.m. maart) waardoor je ook mee zal helpen de jobbeurs in goede banen te leiden (prospectie, sollicitatietrainingen geven en logistieke ondersteuning tijdens de beurs).

Ons hoofdkantoor is in Roeselare maar door de diversiteit aan taken zijn de consultants heel vaak op de baan. De tewerkstelling zal dus zeker geen 5 dagen enkel in Roeselare zijn. De regio verspreidt zich voornamelijk in West- en Oost-Vlaanderen maar kan ook uitzonderlijk in Antwerpen of Limburg zijn. Er wordt zoveel mogelijk gekeken naar de woonplaats van de stagiair om ondersteuning te bieden in taken in de eigen regio.

Profiel

  • Ben je in staat zelfstandig te werken?
  • Zit je vol van creatieve ideeën om eens andere paden te bewandelen en nieuwe wegen in te slaan?
  • Beschik je over een grote portie doorzettingsvermogen en initiatief?
  • Maar vooral: heb je heel veel zin om erin te vliegen?

Dan ben jij dé enthousiaste stagiair die wij zoeken!

Aanbod

Collegialiteit, vrijheid en verantwoordelijkheid zijn hier sleutelbegrippen. Je krijgt een waaier aan uitdagingen en taken waardoor je op korte termijn heel erg veel bijleert. Je wordt continu gechallenged en krijgt ruimte om te ondernemen!

Solliciteer nu!