Payroll Specialist

AUXILIOS bvba, gelegen in Roeselare, is een onafhankelijk HR-kantoor dat als externe personeelsdienst
kmo's en grote bedrijven bijstaat in hun personeelsbeleid. Voor de uitbouw van onze team zoeken wij een enthousiaste Payroll Specialist (m/v/x) voor de regio West- en Oost-Vlaanderen:

JOBINHOUD

Ben je op zoek naar een boeiende functie bij diverse klanten?

Dan is de rol van Payroll Specialist bij Auxilios precies wat je zoekt!

AUXILIOS bvba, gevestigd in Roeselare, is een onafhankelijk HR-kantoor dat als externe personeelsdienst kmo's en grote bedrijven ondersteunt in hun personeelsbeleid. Om ons team te versterken, zijn we op zoek naar een gedreven Payroll Specialist (m/v/x) met minimaal 5 jaar ervaring.

Als Payroll Specialist werk je samen met verschillende groeiende bedrijven in West- en Oost-Vlaanderen. Je speelt een cruciale rol in het beheren van payroll processen en zorgt voor een nauwkeurige en tijdige salarisverwerking. Je ondersteunt bedrijven bij het optimaliseren van hun payroll systemen en biedt advies over loonadministratie, sociale wetgeving en loonbeleid.

Je staat er niet alleen voor!

 • Wij connecteren écht met elkaar
 • Wij hechten veel belang aan het inzetten van elkaars talenten en expertise
 • Wij zijn een dynamisch team dat zorgt voor kruisbestuiving en inspiratie zodat we samen groeien

PROFIEL

 • Je hebt een Passie voor People en Payroll
  Je bent gedreven en hebt een oprechte interesse in het vakgebied. Jouw enthousiasme werkt aanstekelijk en motiveert zowel collega's als klanten.
  Je bent gebeten van optimalisatie- en verbeterprojecten, zowel organisatorisch als administratief.
 • Je straalt Professionaliteit uit
  Je beschikt over de nodige kennis en expertise en weet dit op een professionele wijze over te brengen.
  We rekenen hierbij op minstens 5 jaar ervaring in Payroll en HR in, bij voorkeur, een KMO omgeving. Sociale wetgeving vormt een stevige basis van je kennis.
 • Proactiviteit zit in jouw DNA
  Je hebt een scherp oog voor de behoeften van onze klanten en streeft ernaar om hun verwachtingen te overtreffen. Je bent vernieuwend en brengt een verfrissende twist in je dagdagelijks handelen.
 • Je bent Authentiek
  Je blijft dicht bij jezelf en handelt op een transparante en oprechte manier.
  Je bent betrouwbaar, eerlijk en respectvol in al jouw handelingen.


AANBOD

Bij Auxilios hechten we veel waarde aan collegialiteit, flexibiliteit en authenticiteit. Je krijgt de kans om zelfstandig projecten te leiden en jezelf continu te ontwikkelen. Je wordt uitgedaagd en krijgt de ruimte om te ondernemen. Dit gaat gepaard met een aantrekkelijk beloningspakket, inclusief een firmawagen, en de kans om bij te dragen aan ons succesverhaal.

Solliciteer nu!

Privacyverklaring